Artista a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a vorbit despre stilul său de viață și despre cum reușește să aibă un tonus excelent. ”Rezultatele pe măsură au venit”, a mărturisit vedeta. Dar asta nu s-a întâmplat nici peste noapte, nici fără efort.

”Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi”

Luminița Anghel a povestit că aleargă 10 kilometri pe zi, împreună cu două prietene și că niciodată nu a fost mai în formă.

“Când mă privesc în pozele din trecut nu mă plac”, re cunoscut ea. Și-a schimbat complet stilul de viață, respectă cu strictețe niște reguli, iar rezultatel se văd.

”Nemâncatul seara, după ora 18, a funcționat întotdeauna. Și moderația. Rezultatele pe măsură au venit, în cazul meu, odată cu începerea sportului. Am găsit această gașcă de fete cu care eu fac sport zi de zi. Zece kilometri pe zi, mers alert, un fel de maraton.

La început îi parcurgeam într-o oră patruzeci de minute, acum am ajuns să îi parcurgem și într-o oră douăzeci și patru”, a explicat cântăreața.

cum-arata-in-prezent-luminita-anghel-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Luminița Anghel, la a treia căsnicie

Cântăreața Luminița Anghel, care are un fiu adoptat – David, și-a găsit liniștea alături de actualul său soț, Silviu Dumitriade. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Filip.

Mariajul cu Silviu Dumitriade este cel de-al treilea al binecunoscutei artiste. Anterior, ea a mai fost căsătorită cu Marcel Pușcaș și cu Dragoș Anghel. Și actualul său partener de viață a trecut prin două divorțuri, după cum a dezvăluit îndrăgita solistă. Luminița Anghel se declară fericită alături de actualul său partener de viață. Cât despre micul Filip, și acesta-și aduce aportul de a o păstra pe mama sa tânără/.

”Având în vedere experiențele din trecutul meu, în sensul ca am mai fost căsătorită, as putea spune ca a treia încercare a fost cu noroc. Și el spune la fel, pentru că și la el a fost a treia căsătorie.

Ne-am regăsit, trăim într-o armonie puternică, într-o liniște și pace extraordinară.

Omul este în căutarea iubirii toată viata lui. Eu cred ca orice om poate iubi și se poate îndrăgosti la orice vârstă și spun asta din propria mea experiență. Nu mi-am pierdut niciodată speranta și credința. Sunt un om foarte optimist, râd foarte mult și sunt veselă.

Am avut și eu foarte multe încercări, dar m-am ridicat și am reușit sa depășesc și să privesc cu optimism zilele ce au urmat”, a spus aceasta.

Despre fiul lor, Filip, cântăreața a declarat: ”Filip a venit pe lume când eu aveam 42 de ani și el m-a ținut și mă ține tânără în continuare. Acum avem un membru nou în familie, un animal de companie și îmi dă de lucru ca un bebeluș. Filip și-a dorit foarte mult sa aibă un cățel și ne-am hotărât sa ii oferim acest dar, având în vedere că majoritatea activităților sunt închise.

Tatăl lui i-a dat libertatea de la început, de când era mic, să decidă singur și sa își asume singur dacă a greșit și acum este foarte echilibrat”.

Vezi și Ce se întâmplă în prezent între Luminița Anghel și băiatul adoptat. Cei doi nu și-au vorbit timp de 7 ani

Citește și:

Maia Morgenstern are Covid. În ce stare este artista: „Nu vreau să devin o povară!”

Prințesa Charlene s-a întors, în sfârșit, la Monaco