Cântăreața a avrut să ne vină în ajutor, postând online o ftografie din acea vreme. Cântăreața, care deja se bucura de un succes enorm, apare îmbrăcată în uniformă, în poza de absolvire a liceului.

Poartă părulș după moda vremurilor, având o coafură foarte în vogă atunci.

Ani de liceu.. ❤️ Poza de absolvire.. 18 ani tocmai impliniti.. Lori din Onesti, fata cu matricola si sarafan castigase deja toate marile concursuri de cantat posibile in Romania, umplea stadioane , #polivalenta din bucuresti sold out de cateva ori pe an si vanduse deja milioane de albume cu primul disc Buna seara, iubite.. record neegalat inca.

loredana-la-18-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Toate astea in timpul unui regim comunist atunci la apogeu”, scrie fătă modestie, dar ușor nostalgică Loredana alături de poză.

”Cand am facut poza tocmai ce-mi sarbatorisem majoratul, dupa un turneu de 45 de zile prin tara si venisem acasa cu 2 zile inainte ca sa dau Bacu’..”, a mai scris artista.

Aproape 10.000 de oameni i-au apreciat cântăreței postarea, semn că fanii ei nu s-au pierdut pe drum. Mulți își amintesc de concertele sale din acea vreme, ba chiar și de costumațiile sale. Ce poate fi mai plăcut pentru un artist? Mai cu seamă că și Bacul l-a luat atunci cu brio, după cum le-a sous Loredana fanilor.

Vezi și ”Începi să semeni cu mama Zina!”. Atacul dur al fanilor pentru Loredana. Cum s-a pozat vedeta

Citește și:

Marius Moga, declarație superbă pentru soție! Ce l-a schimbat pandemia…

Am crescut cu Familia Bundy, dar știi cum arată în prezent Bud Bundy, la 46 de ani?