Dar nu întotdeauna a arătat așa. Cu ani în urmă, era doar o copilă brunetă.

Cântăreața în vârstă de 37 de ani a postat recent pe Instagram două fotografii din copilărie. Una în care apare îmbrăcată în uniforma folosită în cursul primar, de dinainte de Revoluție, cu coronița pe cap, la finele primului an școlar, în care fusese premiată pentru rezultatele obținute, și o alta în care apare alături de un văr.

 

View this post on Instagram

 

??? ..cum spuneam..părinții se bucură mai mult de premii. #moldoveanca #7ani

A post shared by LORA (@loraofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Era vară, verișorii veniseră în vizită și eu mă pregăteam să vopsesc balconul. Urma să cânt „Hero” (M.Carey) și E.Type-I just wanna be with you..pe repeat. Visa mult, visa frumos..Laura mea. ❤? #moldoveanca #mica

A post shared by LORA (@loraofficial) on

Ambele au strâns mii de like-uri, după ce fanii le-au cercetat în amănunt. ”De mică erai fotogenică”, i-a scris cineva admirativ, în timp ce alții au recunoscut nu doar școala unde a învățat Lora, ci chiar și pe profesorii care apar în fotografie.

Lora, pe numele real Laura, așa cum îi spun și mai mulți fani, și-a reîntâlnit virtual, grație acestor fotografii, și o grămadă de cunoștințe din copilărie, printre care și colegii de cor.

Lora a fost dintotdeauna pasionată de muzică și iată că a ajuns unde și-a dorit, visul ei de a face din cântec o meserie devenind realitate.

Vezi și Lora, de nerescunoscut, într-o fotografie de acum 11 ani. Fanii au însă ceva de comentat: ”Dacă ți-ai pune silicoane, ai fi perfectă!”. Răspunsul cântăreței e tranșant

Citește și: