De obicei cu vreun șifonier anost în fundal, într-un apartament mic, în care cu greu ne înghesuiam cu toții. Dar, ca toți copiii, eram fericiți.

O astfel de fotografie a arătat și vedeta noastră fanilor, întrebându-i dacă îl recunosc. Iar reacția a fost promptă: ”Al patrulea din picioare”, „Cel din spatele fetei”, l-au recunoscut imediat fanii pe Liviu Vârciu, cel care și-a petrecut copilăria la Constanța.

„Te cunosc dupa gropite! Tot așa mic erai și atunci?”, a comentat inclusiv Sorana Darclee la fotografie.

”Făceam o garsonieră pe seară!”

Liviu Vârciu s-a născut pe 17 martie 1981 și a devenit celebru în anul 1998, când a început să cânte alături de trupa L.A.

Când făcea parte din trupa LA, Liviu Vârciu recunoaște că făcea banii de o garsonieră într-o singură seară. „Am făcut nişte melodii tari precum Ochii tăi sau Femeia, care, mulţumesc lui Dumnezeu, se cântă în continuare. A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o.

Câştigam foarte mult, dădeam bani la amici şi nu-i mai ceream înapoi. Aveam câte patru concerte lunea, sâmbăta ne aşteptau oamenii în club. La 6 dimineaţa era ultimul spectacol, aveam şi şase concerte pe zi. Şi banii erau bani, suta era sută, făceam o garsonieră pe seară”, declara Liviu Vârciu cu ceva vreme în urmă.

„Noi n-am putut să strângem să ne luăm măcar o jumătate de apartament, am stat cu chirie toată viaţa.

Regret că nu le-am dat părinţilor mei mai mult. Trebuia să am grijă mai mare de ai mei, decât să-i cheltui pe toate prostiile.

Am deschis ochii deodată. Ne-a pleznit celebritatea. Ne-am culcat oameni normali şi ne-am trezit celebri”, a declarat Vârciu despre perioada în care trupa L.A. era în vogă.

După destrămarea trupei care l-a făcut celebru, Liviu Vârciu a îmbrățișat profesia de actor, jucând în serialele Antenei1: „Secretul Mariei”, „Fast Food” și „Scene de căsnicie”. Ulterior, a devenit prezentator TV și vedetă de televiziune cu normă întreagă.

Vezi și Liviu Vârciu: ”Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul”

Citește și:

Pe fata lui o știe toată lumea, dar uite ce băiat frumos are Cătălin Crișan!

Care este, de fapt, relația dintre Pepe și Raluca Pastramă? Pepe a spus tot adevărul despre el și mama fetițelor lui