Pe 21 noiembrie, de Ziua Internațională a Televiziunii, mai multe vedete au publicat pe Facebook imagini cu ele din tinerețe, de la diverse emisiuni pe care le prezentau sau din diverse studiouri de știri în care lucrau. Andreea Esca, Liana Stanciu sau Simona Gherghe sunt doar câteva dintre ele. „La mulți ani colegilor jurnaliști, astăzi, de Ziua Internațională a Televiziunii, las aici amintirea asta, cred din 1995”, a scris Liana Stanciu, pe Facebook, în dreptul unei imagini în care arată superb. Păr blonf, ten de porțelan, machiaj de scenă, Liana Stanciu arată ca un star de cinema. Nu poate trece neobservat faptul că aceleași trăsături frumoase le are și fiica ei, Teodora (16 ani), care a moștenit zâmbetul inconfundabil al mamei, dar și talentul muzical al tatălui.

liana-stanciu-fiica-mihai-georgescu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Fiica Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, năucitor de frumoasă

Într-un interviu pentru revista OK! România, Liana Stanciu a povestit despre cum e viața ei cu o adolescentă acasă. „Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: «Nu te mai suport!», «Ba eu!», după care ne luăm în braţe: «Am greşit! Am spus o prostie!«, «Şi eu! Te iubesc!», «Şi eu! Pa!». Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine”, a declarat Liana Stanciu, pentru okmagazine.ro.

În 2007, când nu avea nici doi anișori, Teodora s-a luptat cu unele probleme de sănătate care au emoționat o țară întreagă. Dar toate acestea sunt de domeniul trecutului, iar azi tânăra are toate șansele să îi calce pe urme celebrului său tată. „Și Teodora cântă, dar după ce a văzut cât de greu i-a fost tatălui ei în ultimii doi ani, nu cred că mai e atât de setată să cânte. Mai degrabă ar vrea să facă producţie muzicală”, a mai spus Liana Stanciu, pentru sursa citată.

Citește și: Poze unice cu fiica Adelinei Pestrițu, după doi ani de „embargo” în online. Motivul pentru care Adelina a arătat-o din nou pe Zeny. Fetița are 4 ani și e ca o păpușă

Citește și: Fiica lui Robert Turcescu, și frumoasă, și deșteaptă. Cum arată și cu ce se ocupă Ioana Taisia la 21 de ani