Lia Bugnar (53 de ani), dramaturg, scenaristă, regizor, actriță și scriitoare, a pornit în carieră având cu totul alte meserii. Într-un interviu pentru Weekend Adevărul, Lia Bugnar a povestit cum s-a angajat secretară imediat după ce a terminat liceul, dar și cum a ajuns să lucreze ca manechin.

Cum arăta Lia Bugnar când avea vârsta lui Theo Rose

Lia Bugnar spunea că nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă dar, cu toate acestea, a cochetat cu profesia de fotomodel. Iată cum s-a ajuns acolo. „Pentru că nu aveam niciun rost. M-am angajat secretară imediat după ce am terminat liceul, fiindcă am dat examen la limba chineză şi n-am intrat. La actorie ştiam că sunt doar trei locuri şi nu am avut naivitatea să dau examen, sistemul de pile era singurul lucru trainic în ţara noastră pe vremea lui Ceauşescu.

Nici nu mi-am pus problema. Aşa că m-am angajat secretară tot printr-un sistem de pile… Aveam diplomă de stenodactilografie. Eram secretară la IPROLAM, un institut de proiectări laminate, n-am aflat niciodată ce se întâmpla acolo, mie mi se părea că nimeni nu face nimic. Mai era acolo o doamnă, secretară de-o viaţă, care urma să-mi predea ştafeta… Am stat un an şi am făcut nişte cafele. Oricum fac o cafea proastă. Şi am dus nişte pahare cu apă…

Lia Bugnar, cool și senzuală, pe vremea când lucra ca manechin. Foto: Facebook

La un moment dat, la începutul lui 1989, cineva i-a zis maică-mii că era un concurs de manechine la UCECOM, un alt complex de litere… Şi mama mi-a zis să mă duc. M-am prezentat la concurs. Erau sute de fete la coadă. Mi-aduc aminte că pe mine nu m-au mai pus să mă dezbrac, au zis că nu mai e nevoie şi m-au luat direct. Ceea ce a fost fenomenal, pentru că eram de o pudoare exacerbată. Pe urmă a venit Revoluţia şi locul ăla s-a desfiinţat, dar mă mai chemau din când în când la nişte evenimente.

Şi într-o zi s-a întâmplat că m-a sunat o doamnă şi mi-a zis că regizorul Mihai Berechet are nevoie de o fată într-un spectacol. Era în 1990. M-am dus şi aşa am intrat în spectacolul „Adio, femei!“ cu Angela Similea şi Ştefan Iordache. Atunci mi-a venit ideea să dau la teatru şi m-am dus la Ştefan Iordache să-l întreb cu cine să mă pregătesc. Am dat şi am intrat din prima”, a povestit, Lia Bugnar, pentru Weekend Adevărul.

lia-bugnar-anghel-damian-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lia Bugnar, poză în costum de baie, din vremea în care era manechin

La un moment dat, pentru a atrage atenția asupra unui spectacol, Lia Bugnar a publicat pe Facebook o poză cu ea în costum de baie, pozând ca un model profesionist. Avea 20 de ani și arăta superb. Cu un corp mlădios ca trestia, înaltă, cu dimensiuni perfecte de manechin, Lia Bugnar ar fi putut oricând să facă o carieră și în acest domeniu.

„Nu mi-e rușine să pun poza asta cu mine în costum de baie, că se poate considera ca făcând parte din istoria literaturii. O poză de epocă cu un dramaturg român, din anii nouăzeci, când eram toți în cap după Sinead O’Connor cu «Nothing Compares to You». Poza are menirea de a vă atrage atenția asupra postului care oferă o invitație (deci moca) la «10 pentru New York», de la ora 17, de la teatrul Metropolis!”scria, în dreptul imaginii, Lia Bugnar.

Theo Rose și Anghel Damian, deconspirați de paparazzi

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca venirea lui Theo Rose la PRO TV, în juriul show-ului „Vocea României”, dar în distribuția serialului „Clanul”, să însemne și o schimbare în viața ei sentimentală. Iată că iubirea a trecut dincolo de profesie și frumușica solistă și actriță are, mai nou, o relație cu scenaristul, actorul și regizorul Anghel Damian. Cancan.ro i-a dat în vileag luni, 1 august, publicând imagini cu ei sărutându-se. Anghel Damian (30 de ani) a încheiat o relație de 9 ani cu Lia Bugnar, iar Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui nea Marin, după o poveste de 5 ani.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Theo Rose: ”Simt că traveresez cea mai frumoasă perioadă a vieții mele!”

Citește și: „Nu am crezut că o să fie iubirea tinereții mele”. Cine este bărbatul care i-a frânt inima lui Theo Rose