Lavinia Pîrva a avut prima reacție la câteva ore după ce a devenit mamă pe reţelele sociale. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. radiază de fericire și a ținut să-i mulțumească public medicului care i-a monitorizat sarcina și care a ajutat-o săa ducă pe lume un băiețel de nota 10.

 

„El este îngerul mămicilor, el este omul cu care m-aş duce până in pânzele albe atunci când Dumnezeu te înzestrează cu această minune numită naștere! Acesta este un om căruia nu am cuvinte să îi mulţumesc! Este de un profesionalism, perspicacitate, blândețe și un fel de modestie pe care nu o întâlnești decât la astfel de oameni, oameni extrem de rari și valoroși!! Multumim, Dr. Conferențiar Doru Herghelegiu pentru aducerea pe lume a fiului nostru minunat, Alexandru Banică!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Lavinia Pîrva.

Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos. Ștefan Bănică Jr a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat și numele bebelușului.

‘Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase’, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia era programată să nască abia luna viitoare.  Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Citește și: