Deși fanii sunt foatre curioși legat de cum arată cântăreața cu burtică, artista deocamdată nu le satisface curiozitatea, ieșind în public mereu cu haine largi, care-i acoperă silueta. Iar pe rețelele de socializare are mai ult fotografii de tip portret, în care burtica nu i se vede.

Cum, totuși, e în luna a cincea, ceva schimbări se văd, mai ales la nivelul feței. Deși arată la fel de bine ca întotdeauna, conturul feței ei s-a schimbat, fapt sesizat de toi fanii.

Lavinia Pirva, in a cincea luna de sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sarcina nu o oprește însă să-și vadă de job, ea lansând recent o nouă piesă.

Vestea că va deveni din nou tată a fost dată chiar de Ștefan Bănică, într-un concert susținut la jumătatea lunii decembrie, anul trecut. ”Doamnelor şi domnilor, vă spun de fiecare dată, viaţa este frumoasă. Încercaţi să vă bucuraţi de ea pentru că şi eu fac acelaşi lucru. Încerc. Nu ştiu dacă îmi reuşeşte. Şi, pentru că astăzi este ziua fetiţei mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlineşte 11 ani.

Iar Moş Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară şi am să spun astă seară… Şi faţă de colegii mei, nici ei nu ştiu. Dumnezeu mă încearcă şi am să fiu tată pentru a treia oară”, a anunţat atunci Ştefan Bănică.

Claudia Pîrva și Ștefan Bănică s-au căsătorit în secret, în septembrie 2017, în Bulgaria. Invitații nici nu au știut că vor asista la o nuntă, ei fiind chemați la ziua cântărețului, într-un hotel din Balcic. Li s-a spus că acesta își va sărbători ziua de naștere.

Vezi și Lavinia Pîrva, prima reacție după ce Ștefan Bănică a anunțat că este însărcinată. Cum s-a pozat artista

Citește și: