”Zen”, asta a și scris soția lui Ștefan Bănică Jr. pe Instagram, miercuri, unde a publicat mai multe fotografii în care se relaxează într-un colț minunat de natură. Un rai cu apă și stânci, mult soare, menit să-i încarce bateriile.

Lavinia Pirva a slabit spectaculosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Deși nu au trecut încă cinci luni de când a devenit mamă, Lavinia arată fenomenal într-un costum de baie întreg, închis la culoare și foarte feminin. Bustul împlinit o prinde de minune, iar chipul ei nu e obosit, așa cum te-ai putea aștepta de la o mămică de bebeluș, ci senin și limpede, semn că noua postură o prinde de minune.

Deja a reușit să dea jos kilogramele (deloc puține) luate pe timpul sarcinii.

De altfel, Lavinia Pîrva declara recent, referindu-se la sarcină și la micul Alexandru: „Copilul meu este atât de sănătos pentru că am mâncat de toate. Am mâncat, evident, sănătos, pentru că așa am fost întotdeauna, dar n-am ținut cont neapărat, adică am mâncat cam tot ce am poftit, ceea ce văd că este foarte bine pentru că cel mic este foarte sănătos.

Știu că am mâncat foarte, foarte multe fructe. La un moment dat, mă ascundeam de toată lumea, pentru că mâncam exagerat de multe fructe, și gutui, în mod special, ceea ce nu am mâncat niciodată. Și se pare că cel mic este foarte ok.

Nu am ținut dietă, nu m-am oprit de la dulciuri, am mâncat, dar simțeam nevoia să mănânc mai mult sănătos, ăsta e adevărul, multe fructe, multe legume”, a  povestit Lavinia.

Vezi și Îi priește rolul de mămică! Lavinia Pîrva radiază de fericire. A slăbit spectaculos și arată extraordinar de bine

Citește și: