La doar o lună după ce a devenit pentru prima data mama, Lavinia a început deja să-și recapete formele care au consacrat-o. Ea a postat pe o rețea de socializare imagini recente cu ea, iar fanii au lăudat-o pentru ambiția ei, fiind uimiți de cât de repede a reușit să slăbească.

Lavinia-Parva însărcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Ce bine arăti! Te-ai recuperat super după naștere!”, „Cuvintele sunt de prisos!!!Ești superbă!!!”, „Atât de frumoasă ești…Și mă uitam cu groaza la ce comentarii urâte ai primit când erai gravidă!!!! (…) Priviți dovada ambiției!”, „Cum reusești și cu cariera și cu familia? Succes și spor în toate!”, „Aşa da, fată frumoasă….”, au scris fanii artistei.

 

Lavinia Pârva a devenit mămică de băiețel pe 16 mai

Lavinia Pârva a devenit mamă  pentru prima dată pe 16 mai, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Artista este o mamică foarte activă. Pe lângă faptul că are grijă de copilul, aceasta a avut grijă să facă mult sport pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii, ba chiar și-a lansat un nou single, intitulat „Mama Juana”.

 

Frumoasa artistă și Ștefan Bănică sunt în culmea fericirii de când au devenit părinții lui Alexandru, iar Lavinia este într-o formă de zile mari.

Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos pe 16 mai. Ștefan Bănică Jr a  fost cel care a dat marea veste, pe pagina personală de Facebook. Tot el a anunțat și numele bebelușului.

„Sunt fericit pentru că a venit pe lume fiul meu cel mai mic, haios și sănătos, Alexandru Bănică. Eu și soția mea vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi în această perioadă , pentru faptul că ne-ați respectat intimitatea și pentru toate mesajele frumoase’, a scris Ștefan Bănică pe Facebook, imediat după ce micuțul a venit pe lume, dezvăluind astfel și numele ales pentru fiul lui.

Se pare că bebelușul a venit puțin înainte de termen, Lavinia era programată să nască abia luna viitoare.  Este primul copil al cuplului, dar al treilea pentru cunoscutul cântăreț și om de televiziune. Ștefan mai are un băiat, Radu Ștefan (17 ani), din relația Camelia Constantinescu, și o fetiță, Violeta (10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin.

Citește și: