”My new shape” (Noua mea înfățișare), a scris Laura Cosoi pe Instragram, strângând în timp record aproape 10.000 de aprecieri.

E drept însă că Laura Cosoi poartă lenjerie modelatoare, fapt recunoscut chiar de către ea.

Departe de a poza arogantă, vedeta, care arată la fel de bine ca înainte de a rămâne însărcinată, chiar stă de vorbă cu fanele ei, răspunzând îngrijorărilor lor legat de silueta de după naștere. Cum una dintre acestea se arată speriată la gândul că va avea multe kilograme după naștere, Laura Cosoi îi răspunde: ”Sa nu te gandesti la asta! Kg sunt ultimul lucru important. Le dai jos treptat, crede-ma.

La Rita mi-am revenit la kg de dinainte dupa aproape 8 luni, iar acum sunt deja foarte aproape sa le dau jos pe toate, dar sanii sunt mari si grei pentru ca alaptez”.

Laura Cosoi militează pentru o alimentație naturală după naștere, diversificată, în niciun caz pentru diete.

Printre aprecieri, fanii țin totuși să-i transmită vedetei, mamă a doi copii și care se apropie de 40 de ani: ”Laura, tu ești o femeie foarte frumoasă. Sper ca să nu începi să îți faci vreo operație estetică, căci ești o frumusețe nativă și deci nu ai ce să îmbunătățești, decât doar să strici ceea ce Dumnezeu ti-a dat. Ai o familie frumoasă și o carieră minunata, sper sa te simți împlinită”.

Imediat a venit și rîspunsul Laurei, ferm și hotărât: ”Nici gand de asa ceva 😊!”.

Vezi și Mezina Laurei Cosoi a împlinit o lună. De ce i-au făcut un tort în formă de șoarece

Citește și:

Adelina Pestrițu, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei de ziua lui

Interviu EXCLUSIV Cleopatra Stratan: ”Am fost matură încă de mică”