Recent, aceasta a și publicat pe contul de Instagram mai multe fotografii din vacanță, inclusiv cu ea în costum de baie. În plin plan se află burtica de gravidă.

u-fetitele-la-plajaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Frumoasa actriță urmează ca peste câteva luni să-și strângă în brațe cel de-al treilea copil, tot o fetiță.

”Momentul meu la spa, cu marea in fata ochilor, tehnica thailandeza de masaj prenatal si o baie adevarata in ulei de cocos, handmade”, a scris ea în dreptul unei fotografii în care se află pe masa de masaj.

În ziua de Crăciun vedeta anunța cu mare bucurie că familia ei se va mări, iar imediat după a plecat într-o vacanță departe de țară, tocmai în Thailanda, acolo unde se află și în aceste momente alături de fiicele ei și de partenerul de viață.

Cei patru profită din plin de soare, plajă și nisip, iar pozele postate de Laura Cosoi pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Fanii observă însă că și gravidă Laura Cosoi e tot slabă.

Cum a reacționat soțul ei când a aflat că va fi iar tată

Cosmin Curticăpean, soțul Laurei Cosoi, a fost în al nouălea cer de fericire când a aflat că va fi tată pentru a treia oară și nu oricum, ci tot de fată.

Ea a mărturisit într-un interviu că partenerul ei de viață a zâmbit toată ziua în momentul în care a aflat că urmează ca peste doar câteva luni să-și strângă în brațe bebelușul.

„Ne-am dorit copii. Surpriza este că s-a și întâmplat și mi se pare că suntem cu adevărat binecuvântați de Dumnezeu. Avea un zâmbet continuu Cosmin când a aflat. A fost emoționat cu adevărat.

Simțim că suntem cu adevărat norocoși că ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură”, a spus Laura Cosoi.

Vezi și Laura Cosoi este din nou însărcinată! Actrița a anunțat sexul bebelușului!

Citește și:

Actorul american Mark Wahlberg arată incredibil la 50 de ani. A reușit să-și pună în umbră până și soția, fost fotomodel

Monica Gabor a împlinit 34 de ani! Cadoul pe care Irinel Columbeanu i l-a trimis în SUA. Irinuca a fost cea mai impresionată!