Mama Biancăi Brad a împlinit ieri 85 de ani, prilej cu care vedeta i-a adus un adevărat elogiu pe rețelele de socializare.

“Puternică. Modestă. Inimoasă. Sensibilă. Intuitivă. Luptătoare. Visătoare. Creativă. Inventivă. Talentată. Cu un simţ al umorului foarte dezvoltat. Rezilientă. …sunt calităţile principale datorită cărora, cu ajutorul lui Dumnezeu, dar şi al vostru, cei care i-aţi trimis gânduri bune când a avut acea cumpănă grea… şi nu doar atunci, a ajuns astăzi la vârsta de 85 de ani, trecând prin multe, muuulte încercări dificile… fără să albească… fără să înceteze să viseze… să iubească… să zâmbească…

La Mulţi Ani, Mama! Te iubim şi îţi mulţumim!

Să te ferească Dumnezeu de boală, durere şi întristare, şi să te binecuvânteze cu sănătate, pace sufletească şi cu bucurii!

Îţi mulţumesc, Doamne!”, este mesajul Biancăi Brad pentru cea care i-a dat viaţă, mesaj apreciat de nenumărați fani ai vedetei.

Alături de mesaj, Bianca Brad, greu încercată de viață, la rândul ei, a postat și o fotografie cu mama ei, ținând în brațe buchetul de flori primit, cel mai probabil, de la fiica sa. În imagine apare o femeie elegantă, rafinată, cochetă, dar modestă, pe care vârsta doar a înnobilat-o.

Vezi și Bianca Brad, la un pas de moarte în toiul nopții: ”Nu mai intra niciun strop de aer”

Citește și:

Emma Răducanu a ajuns acasă. Cum a așteptat-o tatăl ei? „Sunt foarte mândru de ea”

Heather Locklear a ajuns de nerecunoscut! Imaginea ei e departe de cea a unui star de la Hollywood