Între mamă și fiică e o legătură extrem de puternică, a declarat Oana Mizil recent. Aceasta a povestit recent că cea mică o întovărășește peste tot, de la piață până la Ateneul Român, unde are răbdare să asiste la spectacole la care mulți alți copii s-ar plictisi în doar câteva minute.

Mai mult, deși are o vârstă fragedă, Maria știe deja ce își dorește de la viață.

„Sâmbăta noi avem o tradiție, și anume mergem la piața Obor împreună și facem cumpărăturile. Avem doamnele noastre, unde mergem și cumpărăm castraveți, roșii sau pește.

Mergem peste tot împreună… chiar și la evenimente. De exemplu, recent, am fost la Centenarul Ion Voicu, care a fost și nașul meu de botez, și am mai fost recent și la Ateneul Român la Aida Garifullina, care îmi este și prietenă de cinci ani.

Am fost în spate la ea, în culise, am stat de vorbă cu ea, iar după toată această întâlnire, Maria mi-a spus că își dorește să devină soprană, așa că eu o să o susțin să își îndeplinească visul”, a declarat Oana Mizil pentru Click!.

maria-in-prim-plan-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Amândouă fac sport. Câte kilograme are Oana Mizil și cum arată mesele ei

Oana Mizil a mai povestit că atât ea, cât și fiica sa, iubesc să aibă un stil de viață sănătos, fac mișcare și au o alimentație corectă în fiecare zi.

„Maria o să înceapă să meargă cât de curând posibil, din nou, la înot și tenis în balon. Și eu în continuare fac sport. Suntem două sportive în casă! Eu, de două ori pe săptămână, fac cu un instructor personal kickboxing, iar de trei ori pe săptămână merg la sala de forță și trag de fiare.

Nu am mai slăbit deloc, cred că am ajuns să am greutatea pe care mi-o doresc, undeva la 52/53 de kilograme. Acum vreau doar să mă mențin.

Sunt foarte atentă și la alimentație. De exemplu, astăzi dimineață, am mâncat jumătate de avocado cu trei albușuri de ou și un castravete. La prânz o să mănânc mușchiuleț cu o salată de sfeclă, pentru că este foarte bună sfecla. Are vitamine.

Cât privește dulcele, pot să zic că nu mănânc mai deloc dulce, chiar dacă am afacerea cu dulciuri. Din când în când, mai mănânc câte o prăjitură cu bezea fiartă.

În schimb, Maria mănâncă foarte mult dulce, așa că îi prepar totul în casă. Eu îi fac dulciurile, am și ajutoare, dar mie îmi place să îi gătesc, este pasiunea mea gătitul.

De exemplu, duminica, intru în bucătărie și stau câte o oră/ ouă acolo și îi pregătesc tot ce ne trebuie nouă pentru următoarea săptămână”, a mai spus Oana Mizil pentru sursa citată.

Maria este fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie. Cei doi au ales să se despartă la finalul anului trecut, în luna noiembrie.

Oana și Marian Vanghelie nu se află la prima lor separare. În anul 2015, fostul primar al Sectorului 5 s-ar fi întors la prima lui soție, pentru o perioadă de timp, după care s-a împăcat iar cu Oana Mizil.

Vezi și Crăciunul reconcilierii? Marian Vanghelie și Oana Mizil petrec Sărbătorile împreună, deși s-au despărțit. Dincolo de cuvinte: „Am învățat să fiu răbdătoare” dar și Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă pe malul mării: „După ce ne rezolvăm problemele, mă căsătoresc cu Oana”

Citește și:

Andreea Bănică, decizia radicală luată legat de fiica sa adolescentă. Cum o pregătește pe Sofia pentru ”viața reală”

A divorțat sau nu Anamaria Prodan? Declarații șoc: „Reghe este încă însurat în acte!” De ce nu se termină procesele dintre ei: ”El și amanta vor bani de la mine!”