Actriţa braziliană Lucelia Santos a făcut furori în România în 1992 cu rolul ei din celebra telenovelă „Sclava Isaura”. Avea doar 19 ani când juca în film, dar acum la 63 de ani a ajuns de nerecunoscut.

Lucelia Santos a devenit cunoscută în întreaga lume datorită rolului interpretat în telenovela de succes ” Sclava Isaura”. Avea doar 19 ani când a devenit celebră. “Sclava Isaura” a fost una dintre primele telenovele care au fost difuzate în România, la începutul anilor ’90. Un adevărat fenomen în lumea întreagă, serialul brazilian cu Lucelia Santos în rolul principal a fost difuzat în peste 80 de țări și a transformat-o pe eroina principală în superstar internațional.

Produsă în Brazilia în anii ’70, telenovela Sclava Isaura a impresionat cu povestea sa emoționată de dragoste interzisă dintre o sclavă și stăpânul său.

Celebra „Isaura” a renunțat la telenovele și preferă acum să joace mai mult în piese de teatru și este foarte activă pe rețelele de socializare.

Ea este femeia alături de care a plâns toată România, în 1992, când telenovela a fost difuzată la noi, și era admirată pentru frumusețea ei. Însă, în prezent, Lucelia s-a schimbat total și este de nerecunoscut. Trecerea timpului și-a pus puternic amprenta pe chipul ei.

Mulți trec pe lângă ea pe stradă și nici măcar nu o mai recunosc pe celebra actrița. Cu toate acestea, actrița braziliană apare mereu cu zâmbetul pe buze și este în culmea fericirii, mai ales de când a devenit bunicuță, ea postând adesea pe rețelele de socializare imagini cu nepoțica ei, în vârstă de patru ani. Mai mult, ea este și o activistă înfocată pentru mediu.

Lucelia-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Lucelia a făcut publice și imagini cu ea de la vaccinarea anti-Covid-19. Ea s-a fotografiat, săptămâna trecută, în timp ce i s-a făcut prima doză cu Astrazeneca.

În plus, actrița are la activ două apariții în revista pentru bărbați „Playboy” din Brazilia, în care a pozat în 1980 și 1981, care au avut vânzări record. De-a lungul carierei, Lucelia Santos a jucat în numeroase telenovele, însă a cunoscut succesul şi cu prestaţiile sale din filme precum Bonitinha, mas Ordinaria – 1981, As Sete Vampiras – 1986, Destino – 2008.

Lucelia Santos a fost căsătorită de două ori, în prezent e divorțată și are un fiu din prima căsnicie, tot actor de profesie – Pedro Neschling, care a făcut-o bunică. El are o fetiță, în vârstă de 4 ani.

Citește și:

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre operațiile sale estetice. Ce intervenții și-a făcut designerul

Oprah Winfrey, primele declarații despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle și prințul Harry