Din dragostea celor doi s-a născut însă Alexandria, o tânără ajunsă deja la vârsta de 19 ani, împliniți în vară.

Alexandria a fost ținută departe de paparazzi, așa că puțini știu ce mândrețe de fată este. Nici nu avea cum să fie altfel din așa părinți. Tatăl ei era blond, cu ochi albaștri și piele deschisă, iar mama sa are trăsăturile femeilor africane, cu pielea precum abanosul, ea venind din Somalia. Are însă o frumusețe distinsă și la cei 64 de ani ai săi.

Alexandria nu a venit pe lume ușor. 7 ani a fost așteptată de Iman și David. Iman a încercat orice pentru a deveni mămică. A luat în seamă inclusiv leacurile băbești provenind din țara sa natală. Pentru că se spune că vei rămâne însărcinată dacă ții în brațe, o zi întreagă, un copil, a procedat și astfel.

O zi întreagă a ținut-o în brațe pe fetița lui Christie Brinkley și, apoi, minunea s-a întâmplat. Chiar Iman spunea, în glumă, după nașterea fetiței sale: ”A fost nevoie de doi blonzi ca să rămân însărcinată: David Bowie și Christie Brinkley”, făcând aluzie la ajutorul acesteia.

Revenind la Alexandria, aceasta a moștenit părul și ochii mamei, ceva din trăsăturile tatălui ei, însă tenul ei e o combinație între cei doi.

Davdi Bowie, in tinerete, cu fetita luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

E o tânără atrăgătoare, de care tatăl ei ar fi fost cu siguranță mândru.

Prima căsătorie a lui David Bowie, de conveniență

În afară de Alexandria, care se află la început de drum, David Bowie a mai avut un băiat, acum în vârstă de 48 de ani, care este regizor, scenarist și producător. Acesta a rezultat din prima căsătorie a lui David, cea cu Mary Angela Barnett. A fost o cănicie deschisă, de conveniență, cei doi făcând pasul pentru ca Angela să obțină permisul de muncă.

Chiar înainte de căsătorie, David i-a spus acesteia. ”Știi, nu prea sunt îndrăgostit de tine”. Niciunul nu și-a făcut iluzii că mariajul va rezista. Au divorțat după 10 ani, David primind custodia băiatului lor.

Chiar în timpul căsătoriei, David Bowie a declarat că e gay. Ulterior, a spus că, de fapt, e bisexual. Angela, prima lui soție, a confirmat, spunând că David a avut o relație cu Mick Jagger, solistul trupei Rolling Stones.

În 1992, David s-a căsătorit cu Iman, într-o ceremonie privată în Lausanne.

Vezi și Trei ani fără David Bowie: Văduva lui, modelul Iman, arată fantastic la 64 de ani | GALERIE FOTO

Citește și: