Jorge a publicat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de Karina, fiica sa dintr-o căsnicie anterioară și o altă imagine în care apare Ilinca, fiica actualei sale soții.

Karina, care împlinește în noiembrie 2021 vârsta de 13 ani, este apropiată de ambii părinți, chiar dacă aceștia sunt divorțați. Tânăra își împarte timpul între familia mamei sale, unde s-au născut recent gemeni, și a tatălui său. Ambii sunt recăsătoriți și au propriile familii.

Jorge este tatăl a trei copii, incluzând-o pe Ilinca, fiica din prima căsnicie a soției sale. Cu Ramona, artistul are un băiețel, David, în vreme ce Karina este fiica rezultată din mariajul cu Alina Crăciun, actuală Laufer.

Jorge-si-KarinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

A fost o perioadă în care Karina a locuit cu mama sa, Alina Laufer, și soțul acesteia, Ilan Laufer, în Miami și îl vedea mai rar pe tatăl său. De când familia Laufer a revenit în România, întâlnirile între Karina și Jorge au devenit mai dese, spre bucuria amândurora.

Ce spune Jorge despre cei trei copii ai săi

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, declara acum ceva timp Jorge.

Jorge mărturisea, de asemenea, că fiica cea mare este singura preocupată să-i calce pe urme.

”Cea mare vrea să facă ceva muzică, împreună cu mine. Vom vedea. Cea mijlocie e timidă, dar are super ureche muzicală”, adăuga el.

Despre micuțul său, Jorge a dezvăluit în mediul online că preferă păpușile în detrimentul mașinuțelor.

Jorge și soția lui trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Jorge, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit de 7 ani cu Ramona, care este cu 10 ani mai mare decât el (nu că asta s-ar vedea).

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună, dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie.

Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, declara artistul în urmă cu un an. Între timp, cei doi au sărbătorit 8 ani de căsnicie.

Vezi și Au trecut 8 ani de la nunta lui Jorge! Urarea făcută de acesta soției cu 9 ani mai mare și detalii picante de la nuntă, abia acum scoase de la naftalină

Citește și:

Mugur Mihăescu, vacanță în Grecia alături de fiica lui și iubitul acesteia. Are de ce se mândri cu Ivona!

Prințul Harry a împlinit astăzi 37 de ani. Detaliul din urarea prințului Charles i-a uimit pe fani