Rareori ne este dat să tragem cu ochiu la viaţa de dincolo de scenă a lui Laurenţiu Duţă. Şi asta pentru că artistul născut la malul mării, la Năvodari, este zgârcit cu fotografiile de familie. De aceea, atunci când le arată fanilor crâmpeie din viața personală, acestea sunt primite cu aplauze.

Ajuns la 44 de ani, Laurențiu Duță, căsătorit cu Ianula, pe care o cunoaște de peste 20 de ani, este tatăl unei fetițe de 13 ani, Lorena. Aceasta nu doar că îi seamănă foarte bine, dar i-a moștenit și talentul muzical. Iar din fotografiile postate de artiste pe rețelele de socializare se poate vedea că aceasta este extrem de mânddru de fata sa.

Și are și de ce: Lorena este o domnișoară frumoasă, care nu se grăbește să crească. Este și premiantă, ceea ce-i face pe părinții ei și mai mândri.

Laurentiu-Duta-si-fiica-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Laurenţiu şi cea care avea să-i devină soție, Ianula, s-au cunoscut în urmă cu 20 de ani şi tot de atunci se şi iubesc. Artistul este căsătorit cu Ianula din anul 2006.

Cei doi s-au cunoscut la o serbare școlară, unde au cântat împreună o melodie de-a lui Cătălin Crișan. Ulterior, cei doi s-au întâlnit la unul dintre fan cluburile Michael Jackson, amândoi fiind mari admiratori ai regretatului artist.

Vezi și Care este starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Est, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19! Anunțul făcut de membrii trupei

Citește și:

Iulia Albu, fotografie de colecție împreună cu tatăl ei: ”În una dintre zilele acelea era să mă înec…”

La 7 ani de la moartea lui Paul Walker, fiica lui a făcut publică o imagine nemaivăzută cu tatăl ei