Fanii s-au speriat după ce actrița a afișat o siluetă fragilă, în timp ce filma noua sa peliculă ”Homecoming”. Aceasta a pierdut drastic în greutate, ajungând să cântărească la 1,75 metri doar 48 de kilograme. Actrița se pare că a slăbit foarte mult din cauza problemelor din mariaj. Despre ea s-a scris că ea și  soțul ei cameraman, Danny (49 de ani), se gândesc serios să divorțeze. Cei doi au început să se certe la cuțite după ce Julia s-a afișat tot mai des în prezența lui Richard Gere, iar mai multe publicații au scris că între cei doi s-au înfiripat o idilă.

Cine sunt prezentatorii Cerbul de Aur 2018

Julia Roberts și soțul ei locuiesc din nou împreună

Potrivit unor prieteni apropiați ai cuplului, soțul Juliei a făcut o criză de gelozie și cei doi au început să locuiască în case diferite. Însă, pentru că aceste zvonuri nu s-au confirmat, iar Richard Gere s-a căsătorit, se pare că cei doi au reușit să-și rezolve problemele și Dannys-a mutat înapoi în casa lor din Malibu.

În plus, Juliei îi merge din plin. Pe lângă filmele în care joacă, ea a fost recent protagonista unei ședințe foto pentru Mercedes, potrivit Daily Mail. Actrița promovează o nouă mașină decapotabilă a companiei, iar în imagini afișează o siluetă de invidiat, arătând impecabil la vârsta de 50 de ani. Ea poartă o pereche de skinny jeans blue, pantofi stiletto și o cămașă roz de vară și arată mai fericită și mai bine ca oricând.

Citeşte şi: