Nici nu ar avea cum, din moment ce mezinul sau mezina sa, pentru că încă nu se știe ce sex are, s-a născut în urmă cu doar circa 10 zile. Cel puțin atunci a fost surprinsă soția lui, Phillipa Coan, de 33 de ani, din nou fără burtă.

Nici el, nici Phillipa, care este psiholog, nu au făcut vreun anunț legat de nașterea copilului lor. Pentru Jude Law este al șaselea copil, în timp ce pentru soția sa e primul.

Actorul are șase copii cu patru femei. Totuși, din înfățișarea sa se vede că nu mai e la fel de simplu să ai grijă de un copil atât de mic la aproape 50 de ani. Actorul e netuns, obosit, un pic încărunțit, mai dolofan decât de obicei, mai greoi în mișcări.

Miramax Glamour 2004 Golden Globes After PartySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Jude și Phillipa s-au căsătorit la începutul acestui an. Ei s-au cunoscut la Festivalul de literatură Hay, din 2015, și s-au cununat la primăria din Old Marylebone, din Londra. Au dat o petrecere de pomină în Mayfair la doar trei luni după ce și-au anunțat logodna și apoi s-au trezit în plină criză de COVID-19. DEspre sarcină s-a aflat în plină pandemie, în luna martie a acestui an.

Jude Law are trei copii din căsnicia cu actrița Sadie Frost, de care a divorțat în 2003, din cauza infidelităților actorului. Însă Law a avut grijă ca de ochii din cap de Rafferty, 23 de ani, Iris, 19 ani și Rudy, de 17 ani, copiii care au rezultat din această căsnicie.

Cuceritor din fire, Law s-a cuplat cu fotomodelul Samantha Burke, care i-a dăruit o fetiță Sophia, în vârstă de 10 ani. Apoi a urmat relația cu frumoasa compozitoare Catherine Harding și din iubirea lor a rezultat micuța Ada, de 5 ani.

Vezi și Jude Law, pentru a șasea oară tată! Actuala soție a actorului nu mai poate ascunde sarcina

Citește și:

Sora lui Sharon Stone, diagnosticată cu Covid-19. Suferă deja de o boală gravă și se luptă pentru viața ei. ”Unul dintre voi a făcut asta!”

Andreea Bălan nu se mai ascunde. Artista radiază lângă noul iubit. Noi imagini cu ei