“Nu m-am mai simţit de multă vreme atât de calmă, de liniştită şi de bine cum m-am simţit în zilele acestea de vacanţă. Există locuri magice în ţara noastră care ne aşteaptă să le descoperim la momentul potrivit.

Am înţeles încă o dată că ecoturismul ni se potriveşte cel mai bine ca familie. Ne place mâncarea proaspătă, bio, gătită autentic. Până şi Achim a spus: <>.

Apusurile sunt ca cele pe care le-am văzut în filme, iar limonada de zmeură sau soc, o minunăţie pentru zilele de vară”, a scris Jojo pe Instagram, postând și mai multe fotografii de la locul în care Dunărea sărută marea.

Jojo, vacanta in familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Ieri ne-a vizitat o barză. În fiecare zi copiii sunt în braţe cu puii de pisică pe care i-am descoperit în spatele pensiunii.

Atâta pace şi natura plină de farmec m-au reîncarcat cât pentru un an întreg. Mă gândesc să revin şi să scriu sau să mă reapuc de pictat. E pur şi simplu altceva. Sper să vă inspire şi pe voi la fel de tare dacă vă gândiţi să treceţi prin Sf. Gheorghe”, mai scrie Jojo, care și-a regăsit chiar și inspirația în aceste locuri.

Și da, actrița arată și foarte bine, iar bucuria i se citește pe chip. La 38 de ani, e într-o formă de zile mari și se bucură din plin de clipele petrecute alături de soțul ei, Paul Ipate, și cei doi copii.

Vezi și Jojo în sfârșit a arătat-o pe fiica ei cu Paul Ipate! E prima oară când fanii îi pot vedea chipul Zorei. Cât de frumoasă e!

Citește și: