Îmbrăcați elegant amândoi, aceștia atrag toate privirile, iar actrița nu pare deloc mai în vârstă decât el. În orice caz. Nu-și arată deloc vârsta, părând cu 30 de ani mai tânără.

Joan Collins and Percy Gibson outside Craig’s Restaurant in West HollywoodSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

E coafată și machiată atent, la fel ca întotdeauna, poartă o rochie lucioasă, cu crăpătură în față, cizme lungi și o jachetă neagră din piele, elegantă, dar tinerească.

Și tot ca de obicei ținuta e accesorizată cu bijuterii elegante, de divă, așa cum Joan Collins și este. Strălucește, așa cum îi stă bine unei vedete de la Hollywood.

Cât despre soțul ei, Percy Gibson, cu 32 de ani mai tânăr, acesta are un look relaxat, chiar dacă poartă costum. A renunțat la cravată, iar cămașa este ușor descheiată, pentru un look ușor casual.

Joan Collins este la al cincilea mariaj

Actrița s-a căsătorit cu producătorul Percy în urmă cu aproape două decenii, în 2002, dar Joan a declarat recent pandemia de coronavirus i-a adus mai aproape ca niciodată.

Cuplul își petrece cea mai mare parte a timpului în St. Tropez, iar în rest stă în Los Angeles și Anglia.

Marea actriţă n-a avut noroc în dragoste în tinerețe, fiind la cel de-al cincilea mariaj. Însă, acesta din urmă pare a fi unul pentru totodeauna, în ciuda diferenței mari de vârstă.

Deși toată lumea o suspectează pe Joan Collins că și-a făcut operații estetice, actrița a tot insistat că este naturală, spunând că îi este prea frică să se opereze. “M-am născut cu gena fericirii și a energiei. Când îmi văd copiii fericiți, sunt și eu fericită”, spunea actrița, care recunoaște însă că a încercat botox-ul, dar nu i-a plăcut.

“Sunt foarte în formă și sănătoasă tun. Am grijă de mine însămi. Am o dietă echilibrată, mănânc mult avocado și iau vitamine – C, E, Omega”, spunea Joan Collins în urmă cu câțiva ani.

Joan Collins a apelat la Botox când avea 78 de ani, însă acum preferă să folosească produse de îngrijire de lux. Niciodată nu iese în public fără fond de ten și ruj.

Vezi și Îți vine să crezi că are 88 de ani? Toată lumea a rămas tablou când i-a văzut picioarele! Mii de aprecieri pentru pozele în vacanță, alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr!

Citește și:

Noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ”I-a crescut diabetul”

Dan Puric, mărturii după ce a fost la un penitenciar de femei: „Le-am făcut să…”