Pare o femeie între două vârste, cu tenul încă tânăr, trăsăturti frumoase, dar nu o prezență care să te lase mut de admirație. Când e machiată și îmbrăcată de scenă, însă, n-ai cum să nu te minunezi însă.

Și dacă tot nu ai ghicit despre cine este vorba, iată un indiciu. Tocmai a împlinit 51 de ani. Este vorba despre Jennifer Lopez.

Vedeta a postat instantaneul în care apare ușor ciufulită, abia trezită din somn și, bineînțeles, nemachiată. Chiar și așa, fanii s-au grăbit să o aprecieze, lăudându-i naturalețea și numind-o ”regină”.

View this post on Instagram

Good morning everyone!!! #MorningFace

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au profitat de programul mai liber din timpul pandemiei și au petrecut mult timp alături de copiii lor. Fiecare dintre ei are câte doi copii din relațiile anterioare.

Vedeta și-a deschis sufletul recent pentru Vanity Fair, admițând că și-ar dori o viață mai simplă și mai sănătoasă. Actrița și cântăreața a mărturisit că a cochetat multă vreme cu ideea de a se muta dinSUA într-un loc în care viața are altă valoare și unde timpul curge altfel. Nici acum Jennifer nu a renunțat la idee.

Vezi și O recunoști? A divorțat de actor și acum a renăscut!

Citește și:

Loredana, poze incendiare în costum de baie, la 50 de ani: ”Asta poți să folosești în dormitor, nu pe plajă!”

Oana Roman, cel mai sincer interviu despre despărțirea de Marius Elisei. Mai formează sau nu un cuplu?