Când nu e aranjată pentru astfel de apariții, diva de 50 de ani arată ca oricare altă femeie. Are cearcăne, tenul palid, ceva riduri. Dacă pentru a-și întineri pielea nu poate face prea multe (în condițiile în care refuză să se injecteze sau să se opereze) în afara hidratării și a unui regim alimentar ca la carte, fără zahăr sau carbohidrați, J Lo într-adevăr face mai mult sport ecât câteva femei la un loc.

 

cum arata Jennifer Lopez fara machiajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Iar asta se vede, corpul ei fiind extrem de tonifiat, nu doar pentru vârsta ei.

Însă chipul ei, surprins în poze de paparazzi, în timpul unei plimbări în natură, alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, a fost cel care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Jennifer Lopez nu are un chip proaspăt, în ciuda faptului că se îngrijește probabil cu cele mai scumpe produse. Are tenul obosit, de femeie cu multe griji. Chiar și așa, însă, iubitul ei pare sa nu observe sau să dea importanță acestui aspect, el fiind surprins sărutând-o în mai multe rânduri, când nici nu avea idee că este fotografiat.

Jennifer Lopez este îmbrăcată într-un trening roșu, fătă pretenții, care îi camuflează formele superbe. Pare obosită, ceea ce e de înțeles după un show atât de energic cum a fost cel de la Super Bowl.

Presa străină a anunțat, miercuri, că 10 ore a durat pentru ca J Lo să fie aranjată pentru Super Bowl. Aparițiile ei au fost gândite încă din luna septembrie a anului trecut, iar punctul de plecare a fost anii 90. Ce-a ieșit, spun criticii, e un look ce aduce cu cel al Lindei Evagelista. Un look obițnut de munca specialiștilor în frumusețe, care au lucrat de la 10 dimineața până la orele 20.00, cu puțin timp înainte ca artista să urce pe scenă.

A meritat însă. Nu doar că a arătat ireproșabil, dar J Lo a reușit să impresioneze și prin voce, vânzările muzicii sale crescând cu câteva sute la sută, la fel ca și în cazul Shakirei.

Vezi și Jennifer Lopez a cântat cu fiica ei pe scena de la Super Bowl 2020. Reacția lui Marc Anthony

Citește și: