Este vorba despre o mare cântăreață și actriță, o divă latino care se află în atenția publicului de peste 20 de ani!

Iar dacă nu ai ghicit, află că este vorba despre Jennifer Lopez, care, pe lângă statutul său de vedetă, este și mămică full time pentru gemenii Max și Emme, în vârstă de 12 ani.

Însă în imagine apare o Jennifer Lopez pe care nu o putem vedea de obicei, o divă fără hainele ei sexy, fără machiaj și fără extensii. O divă în halat, în intimitatea casei ei.

Iar cel mai probabil fotografia e realizată de partenerul ei de viață, Alex Rodriguez, cel cu care ar fi trebuit să se căsătorească. Pandemia le-a stricat însă planurile, dar le-a dat timp împreună, de petrecut în familie.

Alături de imaginea cu gemenii ei, Lopez a scris și mesajul: “Ador faptul că încă vor să stea în poala mamei!”.

Secretele lui J Lo

Chiar și fătă vreun artificiu, J Lo arată excelent. Diva susține că nu folosește nici măcar Botox. “Nu sunt genul ăla de persoană. Nu am nimic cu persoanele care fac acest lucru, doar că nu e genul meu. Eu am o abordare mai naturală atunci când vine vorba de îngrijirea pielii….”, declara ea la un moment dat.

Pentru look-ul său tânăr, Jennifer Lopez susține că are două ingrediente importante, la care apelează constant: uleiul de măsline și crema cu protecție solară, pe care o folosește încă de la 22 de ani.

În rest, o alimentație foarte sănătoasă, adesea fără pic de zahăr sau carbohidrați, și mult, mult sport.

Vezi și Tu știai că Jennifer Lopez are două surori? Cum arată acestea, dar și mama lor

Citește și:

Cât de frumoasă poate fi mama Biancăi Drăgușanu! Poate că fata ei s-a operat, dar avea cele mai bune gene

Ce mai face Lucian Viziru, fratele câștigătorului Ferma 2020, Augustin Viziru