Miercuri, in cea de-a 9-a zi de cura, penultima, vedeta a postat pe Instagram o fotografie in care apare zambitoare, in fata unui semineu, cu muschii la vedere. Sunt perfect conturati atat muschii mainilor, cat si cei abominali.

Jennifer Lopez dieta

Vedeta are corpul perfect tonifiat si un zambet larg, o schimbare mare fata de zilele trecute, cand recunostea ca nu e deloc o cura usoara.

De altfel, in primele zile de cand incepuse acest regim, J Lo chiar s-a simtit rau, dar a reusit sa mearga mai departe. ”După 24 de ore fără zahăr, fără carbohidrați, deja învăț multe despre ce face zahărul organismului și de ce trebuie să stau departe de el”, scria ea pe Instagram in a doua zi de dieta.

Cel mai probabil, vedeta era intr-o stare asemanatoare sevrajului. Si-a planificat insa cu grija gustarile, astfel incat sa nu se priveze de nimic, si a continuat. Alex Rodriguez, iubitul ei, i-a fost mereu alaturi, mai cu seama ca si el a tinut cura.

Si-a revenit din ziua a 4-a de dieta si iata ca a reusit sa o duca la final. In tot acest timp, vedeta nu a renuntat la sala si la ativitatile de zi cu zi, ea fiind si mama cu norma intreaga.

Vezi si Nu doar genele o ajută să arate așa. Aceasta este DIETA pe care o ține Jennifer Lopez. L-a convins și pe iubitul ei să o urmeze

Citeste si: