Însărcinată în ultima lună, aceasta a arătat uimitor într-o rochie aurie strălucitoare, lungă până în pământ, cu franjuri. Actrița a apărut alături de Leonardo DiCaprio, care a purtat un costum bleumarin, iar amândoi au arătat impecabil în timp ce defilau pe covorul roșu.

at arrivals for Netflix Premiere of DON’T LOOK UP, , New York, NY December 5, 2021.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cei doi vor putea fi văzuți în filmul „Don’t Look Up”, care a fost scris și regizat de Adam McKay. Acesta este centrat în jurul a doi astronomi, Dr. Randall Mindy (DiCaprio) și Kate Dibiasky (Lawrence), care trebuie să meargă într-un turneu pentru a avertiza omenirea cu privire la apropierea unei comete care va distruge planeta Pământ.

Din distribuție fac parte și Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Kid Cudi, Tyler Perry, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Chris Evans și Matthew Perry.

Este pentru prima dată când actrița își arată burtica de gravidă la un astfel de eveniment. Până acum, ea a fost doar surprinsă de paparazzi cu burtica la vedere.

Tot luni, actrița s-a afișat și la The Late Show cu Stephen Colbert, unde a purtat o rochie în alb negru, cu imprimeuri, până la genunchi, și pantofi cu toc. De această dată, burtica a fost vedeta, afișată în toată măreția ei.

Ea și Cooke Maroney așteaptă primul lor copil, fiind foarte încântați că își vor întemeia familia mult dorită. Actrița și soțul ei sunt împreună din 2018, logodindu-se în anul 2019. Tot în 2019 au decis să se și căsătorească, în timpul unei ceremonii ce a avut loc în Rhode Island.

În septembrie anul acesta, actrița a confirmat zvonurile apărute în presă atunci când s-a afișat într-o salopetă înflorată în care și-a lăsat burtica să se vadă.

Mai multe surse au declarat pentru revista People că actrița își dorește foarte mult să-și întemeieze o familie și este foarte fericită că a găsit persoana potrivită pentru asta.

„Iubește viața de femeie căsătorită, iar ea și partenerul ei au o bază solidă pentru un copil. Este foarte fericită și așteaptă cu nerăbdare să devină mamă”, a declarat o sursă pentru People. 

Vezi și Este însărcinată! Actrița și soțul ei vor fi părinți pentru prima dată

Citește și:

Prințesa Charlene de Monaco a fost înlocuită. Cine este femeia care îl însoțește acum la îndatoririle oficiale pe Prințul Albert

Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Durează 10 minute și prețul pornește de la 800 de euro: ”Rezultatele sunt mai mult decat incredibile”. Tu observi ce e schimbat la ea?