Fetița din imagine a ajuns faimoasă după ce a jucat în serialul ”Alias”. Da, ai ghicit, este vorba despre Jennifer Garner, acum mamă singură, după divorțul ed Ben Affleck.

Puțină lume știe însă că Jennifer Garner, acum în vârstă de 48 de ani – vârstă pe care nu o arată nicicum – mai are un divorț la activ, înainte de Ben Affleck. Ea a mai fost căsătorită, în perioada 2000 – 2004, cu Scitt Foley.

Actrița nu s-a considerat niciodată frumoasă. A mărturisit-o în nenumărate rânduri. Dar a mai spus că în familia ei, în casa ei părintească, frumusețea era o nouțiune de care nu se ținea cont. Cu toate acestea, văzând-o în fotografia realizată probabil cu circa 40 de ani în urmă, corect este să o contrazicem, pentru că e clar că era o puștoaică frumoasă.

Însărcinată la 48 de ani?

Zilele trecute, vedeta a postat o fotografie cu pregătirile pentru Halloween, în care ține în brațe un bostan, în interiorul căruia se află un alt bostan. Pe bună dreptate, fanii au crezut că este vorba despre un original anunț al unei sarcini și s-au grăbit să o felicite.

Garner nu a stat însă prea mult pe gânduri și a explicat clar cum stau lucrurile: ”Am 48 de ani, am trei copii sănătoși și nu sunt – și nici nu voi fi vreodată – însărcinată”.

Actrița a trecut peste trecutul ei cu Ben Affleck – pe care continuă însă să îl ajute în lupta sa cu alcoolul – și are un nou iubit.

Vezi și Cea mai bună dovadă că lucrurile devin serioase între Ben Affleck și noua sa iubită. Cum i-au surprins paparazzii

Citește și:

Ramona Olaru are un nou iubit? Imaginea cu care s-a dat de gol

Cine e femeia pentru care Walter Zenga și-a părăsit soția. Cele mai recente imagini cu ea au cucerit Instagramul.