Concret, a fost salvamar în serialul ”Baywatch”, cel care i-a făcut celebri pe Pamela Anderson, David Hasselhoff şi Carmen Electra. El, însă, deși avea 19 ani și arăta ireproșabil în șort roșu, a trecut neobservat.

I-au trebuit mulți ani și nenumărate roluri pentru a fi ”văzut”. Iar fără fizicul impresionant, ”updatat” an după an gríe unor sporturi precum jiu-jitsu, probabil că nici acum nu ar fi știut prea multă lume de el.

Căsătorit cu fosta soție a lui Lenny Kravitz. E cu 11 ani mai tânăr ca ea!

În vârstă de 40 de ani, Momoa, de 1,90 metri și 106 kilograme, originar din Honolulu, Hawaii, s-a căsătorit cu mignona actriță Lisa Bonet în 2017. Între cei doi este o diferență de 11 ani, el fiind mai tânăr decât ea.

Tatăl actorului din Conan Barbarul (2011) este originar din Hawaii, dar mama sa are origini inclusiv din Europa, irlandeze și germane. Actorul a fost crescut doar de către mama sa, în Iowa, SUA.

Cuplu longeviv, Jason și Lisa au împreună doi copii: o fetiță născută în 2007 și un băiețel anul următor. Jason Momoa este și tată vitreg pentru Zoe Kravitz, fiică a soției lui și a cântărețului Lenny Kravitz.

Vezi și Lenny Kravitz a devenit socru mic! Fiica sa, Zoe, s-a căsătorit

Citește și: