Recent, Pepe și-a surprins frumoasa iubită în timp ce se juca alături de nepotul artistului: „Am vrut să văd cum arăți cu burtică și cu un băiat”, a spus Pepe în timp ce o filma pe Yasmine. Artistul a publicat imagini cu iubita lui gravidă pe Instastory. Yasmine, mai tânără decât artistul, e îmbrăcată într-o rochie mulată, neagră, care îi arată burtica în toată splendoarea, și pantofi sport, albi.

Astfel, fanii au putut vedea cum arată iubita lui Pepe cu burtica de gravidă. Și toată lumea a trebuit să recunoască că e o graviduță superbă!

yasmine-insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pepe publică rar imagini cu iubita sa, iar tocmai de aceea momentele în care face postări cu Yasmine îi încântă pe fani.

Pepe va deveni tată pentru a treia oară la vârsta de 42 de ani. Artistul care va prezenta Te cunosc de undeva! mai are două fiice superbe din fosta căsnicie cu Raluca Pastramă.

Pepe a făcut marele anunț în cadrul unui concert, în timp ce iubita sa îl privea cu lacrimi de fericire în ochi. Cântărețul a anunțat că va fi pentru a treia oară tătic, însă de data aceasta va avea un băiețel.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea persoanlă. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare. Voi fi tătic și voi avea un băiețel! Mulțumesc, Yasmine, din suflet! Cel mai frumos cadou!”, a mărturisit Pepe în timpul concertului, vizibil emoționat, dar extrem de entuziasmat.

Cântărețul și-a găsit fericirea în brațele lui Yasmine Ody după separarea de Raluca Pastramă. Chiar dacă la început le-a fost dificil să se declare un cuplu și au ținut totul ascuns, Pepe și-a luat inima în dinți și a început să publice, încet-încet, imagini cu cea care l-a cucerit.

„De ce să privez o următoare relație de frumusețea de a avea un copil? (…) Aș fi super egoist. De ce să nu oferi șanse fiecărei femei din viața ta, să îi oferi aceeași șansă? Ai toate vacanțele din lume, ai tot respectul”, spunea artistul la începutul relațiie cu iubita sa, conform Antena Stars.

Fiicele lui Pepe și ale Ralucăi Pastramă vor avea un frățior, dar și o surioară, pentru că și Raluca Pastramă este însărcinată și va aduce pe lume o fetiță.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă recent, imediat după anunțul lui Pepe că va fi din nou tătic.

Vezi și Pepe rupe tăcerea despre sarcina iubitei sale: „Nu e însărcinată în 7 luni, e o știre falsă!”

Citește și:

Dan Bittman, adevărul despre motivele despărțirii de Liliana Ștefan. Ce spune la mai bine de un an de la separare

Povestea de dragoste dintre Bruce Willis și Emma Heming. Actorul s-a îndrăgostit la prima vedere