În prezent, Terminatorul de 74 de ani are o relație cu o femeie cu 27 de ani mai tânără, Heather Milligan. Cei doi au fost văzuți zilele trecute într-un magazin de lux din Los Angeles, pentru o sesiune de cumpărături. Și-au făcut apariția la bordul unei mașini militare, un Humvee, pe care chiar Arnold l-a condus.

Chiar cu barba albă și cu trabucul în colțul gurii, chiar la această vârstă, Arnold încă aduce cu personajul care l-a făcut faimos.

Relaxat și sigur pe el, îmbrăcat cu o vestă cu imprimeu camuflaj, asortată parcă cu bolidul său, starul de la Hollywood a fost numai un zâmbet. Nici iubita lui nu s-a lăsat mai prejos și a afișat aceeași mină. Îmbrăcată casual, cu părul strâns într-o coadă, fătă a-și ascunde vârsta, Heather a părut că se simte confortabil în drepta partenereului ei.

PREMIUM EXCLUSIVE Arnold Schwarzenegger And Heather Milligan Partake In An Extravagant Shopping SpreeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actorul din „The Terminator” este un adevărat colecționar de mașini. Primul lui automobil a fost o vechitură la care a și renunțat când s-a mutat din Europa. De când a a cunoscut celebritatea și mașinile s-au schimbat rând pe rând, ajungând ca acum să aibă un garaj neîncăpător din care nu lipsesc bolizi de lux, mașini electrice, chiar și un tanc.

Fostul guvernator al Californiei este proprietarul uneia dintre cele mai invidiate și scumpe colecții de autoturisme. Una dintre „bijuteriile” sale pe patru roți este clasicul Mercedes Excalibur. Mașina cu un puternic aspect vintage pleacă de la un preț de 89.000 de dolari, dar prețul poate urca în funcție de model și de cum este personalizat.

Revenind la femeia care îi stă în dreapta, Heather, trebuie menționat că cei doi se cunosc din 2012, la un an de la divorțul lui Arnold. Un an mai târziu au început să iasă împreună. Abia în 2015 actorul și terapeuta au confirmat relația.

Vezi și Fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger a împlinit 24 de ani și e leit tatăl lui. Ce i-a transmis Terminatorul

Citește și:

Brendan Fraser, greu de recunoscut. Ce s-a înâmplat cu marele actor

Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere în izolare, infectată cu Covid. Ce cadou i-a oferit soțul: ”M-am fâstâcit!”