Vedeta este stabilită de peste 10 ani în Budapesta, unde și-a urmat jumătatea, pe Marius Vizer, președintele Federatiei Internaționale de Judo.  Cei doi formează un cuplu de 13 ani și din anul 2015 au devenit soț și soție, devenind pe 2 februarie  părinții unei fetițe superbe pe nume, Scarlett Maria. De atunci, Irina s-a dedicat 100% fiicei ei, pe care o crește singură fără să apeleze la bone.

Cum arată Irina de la ASIA, la un an după ce a devenit mămicăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Deși s-a retras de ani buni din lumea muzicii, Irina stârnește  și acum admirație printre fanii săi. În vârstă de 41 de ani, fosta cântăreață arată la fel de bine ca pe vremea când făcea furori cu piese ca “Sună periculos” ,  “Da-mi nopțile înapoi” sau „Ia cu tine și inima mea”.  Irina arată la fel de bine ca la 20 de ani, timpul a fost blând cu ea și nu și-a pus deloc amprenta pe chipul ei, după cum a recunoscut și vedeta.

 

Ea a mărturisit că nu este împotriva operațiilor estetice, dar din fericire, până acum nu a fost deloc nevoită să apeleze la medicul estetician.  De altfel, Irina susține că este foarte mândră și mulțumită de felul în care arată și e de înțeles, oricine ar fi în locul ei.

Drept dovadă stau și imaginile  pe care le postează pe site-urile de socializare, în care Irina  pare neschimbată. E a renunțat doar la codițele care au făcut-o celebră, în rest afișează un look de invidiat și aceeași siluetă ca în tinerețe deși a devenit mamă în urmă cu un an. Irina a luat în sarcină 25 de kilograme, dar a scăpat repede de ele cu dieta Mayo, realizată de medicii de la această clinică.

 

Irina Nicolae este căsătorită cu omul de afaceri Marius Vizer și împreună au o fiica de un an. Anul trecut, la 40 de ani, vedeta a devenit mămică. La petrecerea de un an a fiicei lor, cei doi au făcut o super petrecere, la care au cântat Al Bano, Marcel Pavel și Nico.

Citește și: