În urmă cu câteva zile, vedeta scria pe Instagram că îi place femeia în care se transformă. Iar joi seara, Lili Sandu a postat două fotografii, în oglindă, cu ea acum cinci luni, când abia afla că este gravidă, și cu ea în prezent, mândra posesoare a unei burtici din ce în ce mai rotundă.

Și a unui posterior tot mai proeminent: ”Doamne, îmi iubesc fundul, e mai mare!”, a scris ea, mai în glumă, mai în serios, pe rețeaua de socializare.

in decembrie, cand abia aflase ca e insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Tatăl copilului e iubitul ei în vârstă de 28 de ani, Silviu Țolu.

„L-am întâlnit pe Silviu la Istanbul în vara lui 2015. (…) Pentru primele secunde când ne-am întâlnit privirile am simţit că totul se oprise, că parcă nimic nu mai existase până atunci, până la el… Ciudat, eu nu eram aşa, nu eram o pradă; mă lăsasem descoperită chiar şi pentru câteva secunde.  (…)

Iată-ne acum, după 4 ani şi jumătate împreună, logodiţi şi fericiţi că ne-am lăsat duşi de val şi că am fost mai presus de orice prejudecăţi sau reguli. Împreună în faţa unui mare obstacol, acela de a avea un copil…”, nota Lili Sandu pe blogul personal.

Din fericire, desi avea o şansă la 100 să rămână însărcinată, minunea s-a întâmplat, vedeta urmând să aibă primul copil la 40 de ani.

Vezi și Lili Sandu e însărcinată! Vedeta a confirmat sarcina în direct la TV: „Am plâns…”

Citește și: