Telenovela „Clona”, ce a fost difuzată în peste 30 de țări, printre care și România, a avut un succes uriaș și a transformat-o pe Giovanna Antonelli, în cea mai iubită actriță din Brazilia. Ea este astăzi mămica a trei copii, gemenele Antonia și Sofia (8 ani) și un băiețel, Pietro (11 ani), însă continuă să afișeze o siluetă de invidiat și să joace în filme de succes.

11535d8fe6e9fe7aca0e1c728cb03c93SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Mai mult, Giovanna nu se sfiește să-și arate pe rețelele de socializare trupul bine sculptat în sălile de gimnastică. Ea postează destul de des imagini cu ea în costum de baie sau cu abdomenul la vedere, pe care se pot admira mușchii bine lucrați.  Mai mult, ea s-a dezbrăcat recent în paginile revistei Vogue Brazil. Ea a pozat nud pentru a atrage atenția supra problemelor cancerului la sân.

Citește și: Ce frumos e băiatul cel mare al Ancăi Serea! A împlinit 17 ani și seamănă perfect cu frumoasa brunetă

 

Îndrăgita actriția din „Clona”, Giovanna Antonelli, se află la al treilea mariaj

 

Actrița se află la al treilea mariaj, iar viața ei amoroasă  e mai ceva ca o telenovelă. Ea a fost căsătorită din 2000 până în 2002 cu jurnalistul Ricardo Medina, pe care l-a părăsit pentru partenerul ei din filmul „Clona, Murilo Benicio, actorul care l-a jucat pe ‘Lucas’. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de cinci ani și au împreună un băiețel, Pietro. Însă, în 2007, imediat după ce s-a despărțit de actor, ea s-a căsătorit cu omul de afaceri Robert P. Locascio. Mariajul lor a durat mai puțin de un an, iar Giovanna și-a găsit liniștea abia lângă regizorul brazilian Leonardo Nogueira, cei doi fiind căsătoriți din 2009 și părinții a două fete gemene.

Citește și: