Pe contul său de Instagram, Madonna este estrem de activă și nu trece nicio zi aproape fără să posteze fotografii cu ea, mai mult sau mai puțin provocatoare, mai mult sau mai puțin îmbrăcată.

Însă toate aceste poze sunt extrem de editate și nu e de mirare că Regina muzicii pop deseori este asaltată cu rugăminți de fanii care vor să îi zărească adevărata față.

„Te rog, arată-ne adevărata față, aici arăți ca un desen de Dinsney”, i-a comentat cineva la ultima postare, în timp ce un alt fan o apostofează: „Nu e deloc plăcut să vezi om în vârstă care se străduiește să arate tânăr! Te rog încetează!”

Așa că nu e de mirare că fiecare apariție a sa est vânată de fotografii de scandal, dornici să îi surprindă adevărata sa față.

Iar Madonna apare rar în public, însă și atunci când o face poartă mai tot timpul ochelari de soare, indiferent de momentul zilei. Însă e foarte clar că nici așa nu poate ascunde evidența: în realitate, trecerea timpului nu iartă pe nimeni.

*EXCLUSIVE* A fashionable Madonna heads to Craig’s for a late dinner with a male friend!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Recent, Madonna a fost surprinsă de paparazzi la ieșirea dintr-un restaurant exclusivist din Hollywood, acolo unde luat cina cu un prieten.

Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, într-o ținută care îi reflectă perfect stilul, diva nu s- oprit nici să acorde interviuri, nici să stea de vorbă cu fanii ori să dea autografe.

Citește și: Ea are 63 de ani, el 27. Cine este iubitul Madonnei

xMadonna, mesaj neașteptat despre invazia Rusiei în Ucraina. Ce i-a transmis lui Volodimir Zelenski