Cele trei, toate îmbrăcate în rochii fluide, ușoare și diafane, de vară, au mers să ia masa în oraș și au fost fotografiate de paparazzi din toate unghiurile.

De departe Suri atrage toate privirile, chiar dacă poartă mască. Suri a moștenit eleganța și delicatețea mamei sale, Katie Holmes, ajunsă la 41 de ani, dar se poate vedea că îi seamănă leit tatălui ei.

A împlinit 14 ani si e foarte frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De 7 ani Suri nu a mai fost văzută în public cu tatăl ei, iar gurile rele spun că acesta nici nu a mai fost să o viziteze. Niciunul dintre cei doi celebri părinți nu a comentat pe această temă.

În luna martie a acestui an, Katie Holmes declara că i-a fost foarte greu să-și crească fiica și să se afle mereu în vizorul tabloidelor și paparazzilor. Mărturisea, însă, că e mulțumită de felul în care a evoluat Suri, afirmând că este o tânără foarte muncitoare și ambițioasă.

Vezi și Încă puțin și face 57 de ani, dar încă își face singur toate cascadoriile. Cum s-a schimbat de-a lungul timpului Tom Cruise și cu ce femei s-a iubit | GALERIE FOTO

Citește și:

Ce cadou și-a făcut Dana Săvuică, la împlinirea a 50 de ani: ”Mi-am pus…”

Cum arată fiul adolescent al Iulianei Marciuc cu Adrian Enache. Imagini rare cu băiatul celor doi