Îți dăm noi un indiciu: cu ani în urmă, tânăra, care azi se apropie de 40 de ani, cânta cu trupa ASIA.

Între timp, a lăsat muzica, devenind femeie de afaceri. E vorba despre Sorana Darclee, o prezență cameleonică după cum arată și fotografiile publicate de ea pe conturile de socializare. Vedeta a trecut prin toate coafurile și culorile de păr. Recent s-a pozat cu o perucă neagră, care a dat mari emoții mai ales hair-stylistului ei.

aceasta-e-coafura-si-culoarea-ei-din-prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Artista a fost căsătorită cu Paul Moga, ofițer SRI, și a ajuns, fătă voia ei, pe prima pagină a ziarelor, cu ani în urmă, după ce a ieșit la iveală că soțul ei s-a îndrăgostit de o escortă pe nume Betty.

A divoțat, iar acum e într-o nouă relație cu Cosmin. Se pune problema să aibă un copil, dar vedeta admite că nu e pregătită.

„Îmi doresc să devin mămică dacă aș avea și o clona care să se ocupe de asta. Îmi doresc, dar nu am cum în momentul ăsta.

Am discutat (despre copil – n.red.) nu că vrem noi, dar suntem obligați să îi ascultăm pe ai noștri, familia, că toți vor o jucărie pe care să o iubească și să aibă grijă de ea.

Dar noi suntem destul de rezervați în această privință, căci mai avem multe lucruri de făcut încontinuu și nu vreau să fiu părintele care își crește copilul cu o bonă, nu vreau să pierd momente speciale din viața copilului meu. Și din fericire nu sunt doar eu dubioasă cu copilul, ci este și Cosmin și atunci între noi nu există niciodată o discuție în contradictoriu.

Există discuțiile în contradictoriu cu familia. Dar i-am zis mamei că până în 40 de ani nu am promis că-l fac. Dacă nu l-am făcut până în 40, ia-ți adio că nu-l mai fac! Dar mama vrea să-și prindă nepotul”, a spus Sorana la Antena Stars.

Vezi și O recunoști? Așa arăta artista la 18 ani! Acum e complet schimbată, dar zâmbetul e același

Citește și?

Alina Pușcaș, selfie de mii de like-uri! Cum arată soțul ei

Pe fata lui o știe toată lumea, dar uite ce băiat frumos are Cătălin Crișan!