Simona ex-Sensual a fost una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară, iar acest lucru i-a adus în urmă cu mai mulți ani nenumărate contracte de imagine, la momentul respectiv.

Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și din Capitală și se ocupă intens de afacerea pe care o deține, una cu produse de panificație.

Întrebată dacă afacerea îi merge bine, Simona spune că nu se poate plânge, însă nu s-a îmbogățit. „Sinceră să fiu, e așa si așa pentru afacerea mea, cred că pentru toată lumea e greu. Sunt multe impedimente. Nu sunt probleme la bani. Aștept să treacă și perioada asta ca să deschid și în alte zone”, a declarat ea pentru Antena Stars.

În plus, în ultima perioadă și-a descoperit și alte talente. Pictează pe pânză cu ajutorul unui cuțit. Dar o face nu pentru bani, ci pentru propria plăcere și pentru că o vindecă, spune ea.

„Cu un cuțit faci multe, eu mi-am găsit o metodă de relaxare. Nu e vorba de bani, nu am făcut bani din pasiunile mele. E o metodă de terapie. Nu, în niciun caz.

Momentan vreau să renovez la locația mea, vreau să fac avangardist. Am avut perioade în care am simțit nevoia să desenez, eu și cântam la pian. Am postat pe Facebook și am primit reacții pozitive. Poate pe viitor voi face bani din asta”, a mai spus ea.

Simona ex-Sensual a fost una dintre cele mai în vogă vedete de la noi din țară, dar a ales să se retragă din fața ecranelor și și-a îndreptat atenția și interesele către divinitate și spiritualitate. Astfel că, și postările sale de pe rețelele de socializare sunt pe teme de această natură. Duse sunt vremurile când era în centrul scandalurilor, când prezenta emsiunea cu Dan Capatos.

asa-arata-simona-sensual-acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A renunțat definitiv la viața mondenă și s-a refugiat în Argeș. Și-a vopsit părul și nu mai e atât de ușor de recunoscut, semn că nu se mai regăsește deloc în imaginea pe care o avea în trecut.

Vezi și Simona Sensual a divorțat. A confirmat, oficial, ruptura: ”După pandemia asta mi-am dat seama că…”

Citește și:

S-au ținut de cuvânt: Băiatul lui Dani Oțil are prenumele din patru litere. Surpriza din numele ales!

Alexia Eram le-a arătat fanilor cum arată apartamentul ei. Primele imagini