Retrasă din lumina reflectoarelor de la la sfârșitul anilor ’90, aceasta a venit în emisiunea ”Acces Direct de Weekend”, de la Antena 1, unde, întrebată fiind legat de absența copiilor, aceasta a declarat: ”Acum simt mai mult lucrul ăsta, atunci nu, pentru că munceam ca bezmeticii… Iubeam amândoi (ea și soțul său – n. red.) copiii, dar n-am fi vrut să-i lăsăm așa la joacă, pe stradă, cu cheia de gât, și noi să fim la serviciu. Probabil că eu m-aș fi lăsat de meserie”, a declarat Sanda Țăranu.

Nu poate fi judecată. Puțini oameni se pot mândri cu o carieră ca a ei. Sanda Țăranu a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică, pe care le-a absolvit în 1963, pregătindu-se pentru o carieră de actriță.

În timpul studenției a colaborat cu Televiziunea Română pentru diverse emisiuni, iar ulterior a devenit una dintre cele mai cunoscte vedete ale Televiziunii Naționale.

Vorbind despre profesia sa, Sanda Țăranu a declarat: ”Eu am avut șansa să fiu numai eu cu cel care mă privea și mă asculta. Nu era nimeni în jurul meu care să mă bruieze, deci să mai împart atenția și cu altcineva. Și atunci se crea un fel de intimitate între mine și cel care mă privea.

Dar mie îmi veneau scrisori în care îmi spuneau: ”Am sentimentul că vorbiți numai cu mine”. Și așa era. Trebuie să-ui dai importanță telespectatorului, el este important, pentru el faci tot ce faci”, a povestit fosta crainică TVR.

”Să știți că în scrisorile care îmi veneau și îmi veneau foarte multe scrisori, niciodată nu-mi spuneau că mă iubesc. Știți cu ce începeau cele mai multe scrisroi? ”Vă scriu pentru că numai în dumneavoastră am încredere”. Mie mi-a plăcut cuvântul ăsta poate că mai mult decât iubire. Dar fără iubire nu se poate. Cine nu iubește oamenii să nu facă această meserie”, a completat aceasta.

Vezi și Cântăreața Marina Voica, terifiată de coronavirus: „Pe mine sigur m-ar putea ucide”. Cum arată cântăreața la 83 de ani

Citește și:

Cum arată cea care i-a dat viață lui Connect-R: ”Azi este despre mama!”

După eliminarea de la „Survivor România”, Amna a ajuns pe patul de spital. Prima declarație a artistei