Au încercat să se reinventeze, pe alocuri au reușit. Însă cu un lucru nu ai cum să nu fii de acord. Cel puțin Raluca e greu de recunoscut în prezent.

Cu o siluetă frumoasă, blonda are chipul schimbat. Cel puțin buzele sunt vizibil mai mari. Iar dacă își pune și ochelari de soare, habar nu ai cine se ascunde în spatele lor.

Raluca-TanaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cântăreața a postat recent pe Instagram fotografii din Dubai, în costumul de baie. ”O poza. O simpla poza fara face app, fara ajustari, o poza reala. Pentru ca refuz sa traiesc in lumea virtuala, pentru ca refuz sa mi construiesc un avatar perfect si sa am asteptari de laude din partea voastra. Pentru ca imi place sa traiesc viata mea, nu o alta inchipuita. Pentru ca vreau ca atunci cand ma vedeti in realitate, sa stiti cine sunt”, a scris blonda pe Instagram.

Cât de sinceră este Raluca doar ea știe. Poate poza nu este editată, dar chiar cea din fotografie să nu aibă retușuri? Măcar o operație la nas, pentru micșorare, tot există, acest fapt fiind recunoscut chiar de Raluca. Nici părinților ei nu le-a spus că urma să se opereze, la fel procedând și sora sa, Denisa, când și-a micșorat buzele.

Vezi și La 31 de ani, celebra cântăreață de la noi se căsătorește din nou. A spus ”da”!

Citește și:

Adda, de urgență la spital! Artista a fost pusă pe perfuzii

Răzvan și Irina Fodor fac anunțul, în al nouălea cer de fericire: ”Încă o fetiţă în casă şi în familia noastră!”