”O aud. O văd”, a declarat Duffy, în vârstă de 70 de ani, referindu-se la soția lui, Carlyn Rosser. ”Știu ce așteptări avea de la mine și încerc să trăiesc conform acestora. Mă simt aproape de ea tot timpul, dar ceea ce-mi lipsește cel mai mult e atingerea sa. Încă mă consider un bărbat căsătorit”, a declarat actorul.

patrick Duffy, in luna octombrie a acestui anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Poveste de dragoste ca în filme

Cei doi s-au cunoscut în timpul unui turneu, el proaspăt absolvent de facultate, fiind narator pentru un spectacol de dans, iar ea fiind o balerină cu 10 ani mai vârtsnică.

Au călătorit împreună și de atunci nu s-au mai despărțit. Carlyn a murit în urmă cu doi ani, la 77 de ani. Moartea ei a venit pe neașteptate, nimic nu a anunțat o astfel de tragedie, își amintește actorul.

Recunoaște că încă o mai jelește și că suferă enorm. Ce mai ostoiește acest dor este dragostea pentru cei doi fii ai lor, Pdraic, de 45 de ani, și Conor, de 39 de ani.

Cumva, s-a împăcat cu ceea ce s-a întâmplat, spune Duffy. ”Ajungi la o anumită vârstă și îți dai seama că drumul din fața ta e mai scurt decât cel din spatele tău”, declară el.

La 70 de ani, Duffy e mulțumit de viața lui și un om fără regrete. ”Am muncit din greu ca să-mi fac viața cât mai bună cu putință și viața a fost bună cu mine”, mai spune el, ca o concluzie pentru cele 7 decade de existență.

Vezi și Pamela Ewing din „Dallas” își trăiește bătrânețea în singurătate. Ce mai face celebra actriță, ajunsă azi la 69 de ani

Citește și: