Dacă românii nu au mai auzit de ea, nu înseamnă că și cariera sa a luat sfârșit. Natalia încă se bucură de succes, atât ca actriță, cât și ca solistă.

În plus, s-a căsătorit și are o minune de băiețel. Recunoaște că nu a fost visul ei să-și întemeieze o familie, dar viața a luat-o frumos prin surprindere.

Într-un interviu recent, Natalia, care a devenit între timp și designer, a fost întrebată dacă în urmă cu 30 de ani se vedea căsătorită și cu un copil. „Nu, niciodată, deși am respectat întotdeauna femeile care aveau acest vis.

Eu eram îndragostită de dragoste, de relațiile foarte romantice și imposibile”, a venit prompt replica sa.

impreuna cu baietelul eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Actrița originară din Uruguay, dar care trăiește în Argentina, este căsătorită, din 2001, cu solistul trupei Divididos. Despre băiețelul ei, Atahualpa, cu care se mândrește pe rețelele de socializare (și pe bună dreptate, pentru că este cu adevărat un copil frumos), vedeta spune: ”Sunt norocoasă că fiul meu spune tot ce i se întâmplă.

Deocamdată este un copil care își poate exprima clar emoțiile: dacă este fericit, dacă îl doare ceva, dacă îl deranjează ceva. Și este foarte respectuos”, a spus vedeta.

Pe lângă cariera pe scenă, în televiziune și cinematografie, la care a făcut trecerea încă din 2008, Natalia Oreiro a devenit și ambasador UNICEF in Argentina și Uruguay, dar și reprezentant Greenpeace.

Vezi și O mai știți pe actrița de telenovele Adamari Lopez? S-a căsătorit pentru a doua oară la 48 de ani. Imagini de poveste

Citește și: