Despre unul dintre personajele principale ale clipului, însuși George Michael, știm că nu mai e în viață, el murind chiar de Crăciun, în urmă cu trei ani. Dar ce s-a întâmplat cu frumoasa care îi frângea inima?

Kathy Hill, model celebru în anii 80, încă profesează și e la fel de frumoasă ca atunci. A câștigat la capitolul eleganță și rafinament, ea având în prezent 63 de ani.

Kathy, la vremea cand juca in clipSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Într-un interviu recent, aceasta a povestit că a fost conștientă în toți acești ani cât de invidiată a fost de femeile din întreaga lume pentru că a avut ocazia de a sta alături de George Michael, care la momentul filmării videoclipului nu avea mai mult de 21 de ani.

Aceasta a povestit că clipul a fost filmat în Saas-Fee, o stațiune de munte din Elveția. Femeia își amintește că, la filmări, ea și ceilalți protagoniști chioar au băut vin ”pe bune” și nu puțin. Singurul care nu a făcut asta a fost George Michael, el fiind și cel mai serios dintre toți.

Era însă un om amuzant, își amintește Kathy, care ține minte că George Michael a făcut-o să râdă cu gura până la urechi în mai multe rânduri. ”Era un tip sensibil, ceva mai serios decât noi toți. Dar a fost și foarte amuzant. M-a făcut să râd mult și a fost foarte amabil”, a declarat ea.

Filmările au durat 4 zile și nu a fost nimic regizat, povestește ea.

Kathy, care locuiește la Londra, ea fiind originară din Lancashire, a povestit că, după moartea lui George Michael, nici nu a putut să mai vadă clipul. L-au văzut însă alții, acesta având în prezent peste 450 de milioane de afișări pe YouTube.

De menționat e că George Michael, care la acea vreme făcea parte din trupa Wham, a scris melodia în copilărie.

Vezi și Surpriza imensă din testamentul lui George Michael! Cu ce s-au ales bărbații din viața sa

Citește și: