Încă face muzică, acum alături de o trupă, și trece cât de des poate pe la medicul estetician, în speranța că va ajunge din noua în primele linii. Are destui fani, care știu să o flateze de câte ori au au ocazia, așa după cum se vede pe rețelele de socializare.

E în continuare brunetă și și-a conservat foarte bine trupul, fiind și acum o prezență care întoarce capete.

Dacă unii spun că a exagerat cu operațiile estetice, ceea ce se vede mai ales la față, care a ajuns să fie tumefiată, alții spun că e neschimbată și că arată mai bine ca niciodată.

si-a-pastrat-silueta-frumoasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Transformarea brunetei a început în momentul în care a ales să plece în Italia, în anii 90, pentru a deveni cunoscută ca și cântăreață.

Revenită în România, la sfârșitul anilor 90, publicul avea să o descopere așa cum nimeni nu și-o imagina: tunată din cap până în picioare.

Ce spunea Miron Cozma despre fosta lui soți: ”O narcisistă”

N-a devenit celebră datorită muzicii, ci legăturii cu Miron Cozma.

Despre cea care i-a devenit soție în 2011, după 9 ani de relație, Miron Cozma spunea, după ce legătura lor a luat sfârșit, în 2014, cu divorț: “Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea!

Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni, aşa e ea, asta crede despre persoana ei.

Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit.

I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă”, declara acesta la un moment dat pentru Click!.

Vezi și Mai ții minte cum arăta Andreea Tonciu înainte de operațiile estetice? Diferența e izbitoare!

Citește și:

Unii încă o mai critică pe Oana Roman, care continuă să slăbească și să devină tot mai sexy. Dar replica vedetei e tranșantă. Cum i-a închis gura unui cârcotaș

Cum și-a cunoscut Roxana Vancea soțul. E incredibil ce a îndrăznit aceasta să îi spună. Alți bărbați ar fi fugit