Din păcate, așa s-a întâmplat. Dar în acest răstimp, artista și-a făcut o familie minunată. Zilele trecute, fetișa ei, Paola, a împlinit 8 ani, prilej cu care artista a postat pe Instagram un mesaj emoționant și o fotografie cu familia în formulă completă.

„Opt ani împreună cu tine, Paola. În viaţă, bagheta magică a lui Harry Potter nu există, dar niciodată să nu te temi să creşti fericită. Noi te vom sprijini întotdeauna”, a fost mesajul artistei pentru fata sa. De ziua Paolei, părinții i-au rganizat o petrecere cu tema Harry Potter.

Laura-si-familia-saSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Paola este fiica Laurei, în vârstă de 46 de ani, şi a lui Paolo Carta, de 56 de ani, chitarist şi producător muzical. Paolo face parte din formaţia Laurei Pausini şi îi este partener de viaţă artistei din 2005.

Cei doi s-au cunoscut după un concert la Paris, iar Laura a mărturisit că, la început, nu a dat şanse iubirii lor, pentru că el era divorţat, având deja trei copii. „Mi-a luat mult să accept această iubire. Dar sentimentele au fost mai puternice decât raţiunea. El mi-a schimbat viaţa şi a fost primul bărbat care mi-a spus că sunt frumoasă”, declara Laura.

Dincolo de bucuria din familie, artista în vârstă de 46 de ani mai are și un alt motiv de a sărbători, unul legat de cariera sa. Piesa ei „Io si (Seen)” de pe coloana sonoră a filmului „The Life Ahead”, cu Sophia Loren în rolul principal, a fost nominalizată pentru Cel mai bun cântec la Globurile de Aur şi Critics Choice Awards. De altfel, şi filmul a fost nominalizat la Globul de Aur şi Critics Choice pentru Cel mai bun film străin.

Vezi și Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Cum arată în prezent, la 46 de ani!

Citește și:

Dragoş Bucur: „Nu mă vaccinez şi nu port mască”. Cum au reacționat fanii?

Cum arăta Chef Sorin Bontea în tinerețe. Zici că e Eros Ramazzotti!