Modelul de culoare, primul care a ajuns în show-bizul mondial, a participat la o decernare de premii luni seară și toți cei care au văzut-o au fost nevoiți să recunoască faptul că nu prea există femei care să arate atât de bine la 64 de ani.

Cu un ten tânăr, un zâmbet inegalabil, cu păr precum ciocolata, un decolteu adânc, dar nu vulgar, cu straie de culoarea pielii sale, dar cu animal print, vedeta a dat clasă tuturor, fără ca măcar să lase senzația că a încercat.

perfecta si la 64 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși a fost întotdeauna frumoasă și distinsă, Iman pare că nu îmbătrânește. Nici măcar durerea nu a îngenuncheat-o și nu i-a adăgat riduri pe chip.

În luna aprilie a acestui an, când ea și David Bowie, ucis de cancer la 69 de ani, ar fi trebuit să sărbătorească 27 de ani de căsnicie, ea a scris simplu pe Instagram: ”Aprilie 24 Întotdeauna iubire, întotdeauna David Bowie”.

Cei doi s-au căsătorit în 24 aprilie 1992, într-o ceremonie privată în Lausanne, Elveția.

Fiica lor, Alexandria, cunoscută ca Lexi, s-a născut în 2000.

Iman, care s-a retras din modelling în 1989, deși ar mai fi putut defila încă mulți ani, a devenit între timp femeie de afaceri, ea finanțând o companie producătoare de cosmetice pentru femeile de culoare (ea fiind din Somalia), care îi poartă numele. Aceasta are profit de 25 de milioane de dolari anual.

Vezi și Ce spune văduva lui David Bowie despre viața sa sentimentală și o eventuală căsătorie, la 2 ani de la moartea soțului

Citește și: