Vedeta pare că reînvață să trăiască altfel, obișnuindu-se cu noul statut, acela de a nu mai fi soția lui Ion Ion Țiriac. Mamă a doi băieți, aceasta a reînceput să posteze instantanee cu ea pe rețelele de socializare. Iar acestea devin din ce în ce mai sexy, semn că Ileana începe să se bucure noua ei viață.

Ileana-Lazariuc-din-ce-in-ce-mai-sexySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

La 38 de ani, Ileana arată la fel de bine cu acum 20 de ani. E o frumusețe naturală și probabil că nu va rămâne multă vreme singură. În prezent, nu există informații conform cărora în viața ei s-ar afla cineva. Ileana a fost și este, însă, extrem de discretă când vine vorba de viața sa.

Anul trecut, celebrul cuplu își anunța divorțul printr-un anunț: “Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm, oficial, faptul că am divorțat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre. Deși nu s-a schimbat nimic cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită, însă viețile noastre vor rămâne, în continuare, private”.

Despre divorțul fiicei sale, Anastasia Lazariuc declara, la începutul acestui an: „Ei, oficial, au divorţat, dar au rămas în relaţii bune. Asta mă bucură foarte mult. Ion este un tată foarte bun şi responsabil, se ocupă de copii, se înţelege foarte bine cu Ileana.

Ce-o să fie mai departe nu ştiu, totul e o surpriză în viaţă. Pe mine mă bucură că sunt părinţi buni, că se ocupă de copii, că se înţeleg bine între ei… Celelalte Dumnezeu le va rezolva şi ei între ei.

Pe orice părinte îl doare (divorţul copiilor – n.r.), am fost îngrijorată, sunt îngrijorată, dar mă bucură că Ion e un băiat foarte educat, responsabil şi respectuos vizavi de familia mea. Am fost toţi împreună (de Crăciun).”

Dacă Ileana e încă singură, Țiriac Jr. formează un cuplu de ceva vreme cu tenismena Sorina Cârstea, pe care ar fi cerut-o și de soție.

Vezi și Andra a pozat fără niciun pic de machiaj! Cum o vede Cătălin Măruță zi de zi

Cum arată casa pe care și-a luat-o Dana Rogoz în Transilvania: ”E foarte mult de lucru la ea”