”Vine o zi cand nu-ti mai pasa de riduri, make-up, fatarnicii, nimicuri pline de haz – de fapt.

Lumea asta este un mare balci. In care poza cu magnolii si cu mama… plus o masca atarnand… nu poate fi ridicola, ci delicioasa”, a scris vedeta pe conturile de socializare, publicând și o fotografie cu ea și cu cea care i-a dat viață.

”Azi imi iau adio cu recunostinta de la anul 53 al vietii mele… cu metehne multe. Uneltirea miseleasca si mondiala m-a facut sa pricep in 2020 ca norocul e putin la cata lume este… Asa ca privesc de aproape doar ceea ce imi doresc sa cunosc, si de departe – tot ce vreau sa sa dispara din viata mea. Va iubesc si mai jos ma iscalesc♥️”, a continuat Luana Ibacka.

Luana-a-implinit-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Luana Ibacka a făcut jurnalism și fotografie în perioada 1989-1998 și presă scrisă timp de 15 ani. De asemenea, vedeta a făcut și televiziune.

A produs diverse emisiuni pentru Prima TV, „Starstyle”, „Specialiștii”, „Căminul de 5 stele”, „Cunoaște, visează, iubește”, si a prezentat unele reality-showuri la Antena 1 – “Fermier caut nevastă” și “Dă-i papucii “.

În 2011 a început activitatea de speaker, trainer și life coach. De asemenea, Luana a practicat și tango argentinian. Din anul 2016, Luana Ibacka ține ateliere de mișcare creativă, impro dance, bachatango, ladystyling sau tango.

Luana și Cabral, care au fost căsătoriți timp de 6 ani, în perioada 2000 – 2006, au împreună o fată care a depășit deja vârsta majoratului.

Vezi și Cum a fost cerută în căsătorie Andreea Ibacka de către Cabral: Scena balconului, cu el urlând în parcare

Citește și:

După ce Ilie Năstase a spus că a avut 2.500 de femei, a venit și rândul lui Jean Paler. Cum arată palmaresul lui

Reacția reginei când a aflat că Meghan va lipsi de la înmormântarea prințului Philip