asa-ni-l-amintim-pe-EmanuelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După ce o vreme renunțase la muzică, iată că revine la marea sa iubire. Din păcate, însă, revenirea sa pe scenă e întârziată de situația actuală. Artiștii sunt unii dintre cei mai afectați de pandemie, reduși la tăcere de măsurile de siguranță din prezent.

Într-un interviu acordat OK!, artistul a povestit princ ce a atrecut în acești ani: ”La 20 eram student la Cluj şi începusem să punem bazele trupei Stigma. Viaţa era generoasă şi mă bucuram de multă atenţie şi apreciere din partea omenilor, dar nu eram deloc fericit.

La 30 eram în Canada la Vancouver. Am plecat departe de ţară ca să mă regăsesc, să-mi iau o diplomă în sound design. Îmi pierdusem bucuria de cânta şi de a compune, iar timpul petrecut “cu mine” m-a ajutat mult să-mi reconsider viaţă, traiectoria şi priorităţile.

La 40 eram căsătorit şi am devenit pentru prima oară tată. Am simţit că sunt binecuvântat, iar din acel moment am sentimentul că viaţa mea a fost repusă în matcă. Mi-am reluat cariera de artist şi azi sunt un om mai bun, mai împlinit ca niciodată”.

Multe s-au schimbat, inclusiv înfățișarea sa. Artistul postează adesea pe rețelele de socializare crâmpeie din viața sa de familie, spre bucuria fanilor săi.

Vezi și Cum arată în prezent Alexandra Dinu, la aproape 40 de ani

Citește și:

Claudia Schiffer împlineşte azi 50 de ani. Cum arată acum modelul

Ruby a ajuns de urgență la spital! Artista, în scaun cu rotile. Ce-a pățit cântăreața?