Braț la braț cu fiica sa cea mare, Rumer, de 31 de ani, aceasta s-a afișat la un eveniment, iar toată lumea a întors capul după ea.

Fără îndoială, și mama și fiica sunt frumoase. Dar chiar așezată lângă fiica sa 26 de ani mai tânără, Demi arată ireproșabil. Vârsta nu i-a răpit deloc din frumusețe, ci i-a adus eleganță, clasă.

mama si fiicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Chiar dacă Rumer are avantajul tinereții, mama sa e cea care întoarce capetele. Cu toate acestea, Demi e singură, după cele două mariaje eșuate.

Nici măcar tabloidele nu au mai reușit să o cupleze cu cineva. Nici ieșirile ei la eveniemnte mondene nu sunt prea dese de o vreme încoace.

La evenimentul la care au fost fotografiate Demi Moore și Rumer, actrița a apărut cu o rochie neagră și părul lăsat liber. A purtat o pereche de cercei supradimensionați, cu pietre verzi, întocmai ca ochii ei.

Rumer, tot cu părul lăsat liber, a venit îmbrăcată într-o rochie albă, cu bretele și despicătură pe picior.

În afară de Rumer, Demi Moore mai are două fete, toate rezultate din căsătoria cu Bruce Willis. Acesta și-a refăcut viața, devenind tată din nou. Demi, deși căsătorită o vreme cu actorul Ashton Kutcher, nu a mai reușit.

Vezi și Demi Moore are o iubită secretă și împreună cresc o fetiță. Sunt de trei ani împreună!

Citește și: